Η κατάρα του Glee και η τραγική μοίρα των πρωταγωνιστών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κατάρα του Glee και η τραγική μοίρα των πρωταγωνιστών

Είναι όντως αληθινή;

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει από την Τετάρτη η εξαφάνιση της πρωταγωνίστριας του Glee, Naya Rivera. Η ηθοποιός πήγε με το αυτοκίνητο της και τον γιο της μέχρι τη λίμνη Piru, βγήκαν για βαρκάδα, κι έκτοτε η τύχη της αγνοείται. Ο γιος της, Josey Hollis Dorsey, βρέθηκε μόνος του στη βάρκα μετά από ώρες έχοντας αποκοιμηθεί, είναι όμως καλά στην υγεία του. Η ηθοποιός φάνηκε να επιβιβάζεται στη βάρκα αργά το βράδυ της Τετάρτης, και αυτή ήταν η τελευταία που κάποιος την είδε.

Μετά από περισσότερες από τρεις ώρες, η μισθωμένη βάρκα βρέθηκε με τον Josey μέσα που κοιμόταν, φορώντας το σωσίβιό του, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί ούτε ένα στοιχείο της Naya. Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχουν ενδείξεις πως έχει συμβεί κάτι λάθος στην περίπτωση αυτή, και πως είναι μάλλον μία περίπτωση πνιγμού. «Δεν υπάρχουν ενδείξεις πως πήγε κάτι στραβά, εκτός από ένα τραγικό ατύχημα», ανέφερε ο σερίφης της περιοχής Chris Dyer.

Μάλιστα μετά από όλο αυτό έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και κάποιες θεωρίες συνομωσίας με αυτούς που διαδίδουν τις φήμες να μιλούν για την «κατάρα» του Glee και την μοίρα των πρωταγωνιστών του.

Το Glee τελείωσε με το τελευταίο του επεισόδιο να προβάλλεται τον Μάρτιο του 2015 και αυτό ήταν δύο ολόκληρα χρόνια, αφού ο Cory Monteith, ο οποίος έπαιξε τον πρωταγωνιστή Finn Hudson στη σειρά, πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης και αλκοόλ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Βανκούβερ. Δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα και ο θάνατος θεωρήθηκε τυχαίος. Ο Monteith ήταν μόνος στο δωμάτιό του εκείνη τη στιγμή και άφησε τη συμπρωταγωνίστριά και φίλη του τότε, Lea Michele, καταρρακωμένη από την απώλεια.

Εάν ο θάνατος του Cory Monteith και ο υποτιθέμενος θάνατος της Naya Rivera δεν ήταν αρκετός, το καστ του «Glee» είχε περαιτέρω ατυχία.

Τον Δεκέμβριο του 2015, ο Mark Salling, ο οποίος έπαιξε τον Noah Puck Puckerman στη σειρά συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής παιδικής πορνογραφίας και μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, είχε πεθάνει από αυτοκτονία. Περισσότερο λάδι στη φωτιά έπεσε με τον ανεξήγητο θάνατο του φίλου της Becca Tobin, και την ανάρτηση του post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Melissa Benoist πως βρισκόταν σε καταχρηστική σχέση με ένα συμπρωταγωνιστή μέλος του «Glee».

Λοιπόν, πόσο τυχαία μπορεί να είναι όλα αυτά τα συμβάντα; Μήπως η κατάρα του Glee είναι αληθινή;