Άφωνη η Victoria Beckham: Η μεγάλη απόφαση του γιου της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άφωνη η Victoria Beckham: Η μεγάλη απόφαση του γιου της

Τι έκανε ο γιος των Beckhams;

Ευτυχώς μέσα στις τόσες αρνητικές ειδήσεις που μαθαίνουμε κάθε τόσο στο διαδίκτυο, υπάρχουν και αυτές οι απρόσμενα θετικές ειδήσεις που μας αφήνουν άφωνες. Έτσι όπως έμεινε δηλαδή και η Victoria Beckham με τη μεγάλη απόφαση που πήρε ο γιος της. Για την ακρίβεια ενώ νομίζαμε πως είναι απλά φήμες, τελικά η είδηση είναι πιο επίσημη και αληθινή από ποτέ, με τη σχεδιάστρια να ανεβάζει η ίδια και να επιβεβαιώνει αυτό που όλοι υποπτευθήκαμε στην ανάγνωση της είδησης.

Όπως ήδη γνωρίζεις η Victoria και ο πρώην ποδοσφαιριστής έχουν τέσσερα παιδιά, τους Brooklyn, Romeo, Cruz και την 9χρονη Harper. Και αν χθες είχαν χίλιους λόγους για να γιορτάζουν, αφού η Harper είχε τα γενέθλιά της, σήμερα κάτι καινούργιο ξημέρωσε για την οικογένεια που ξάφνιασε τους πάντες. Ο 21χρονος Brooklyn που μας έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με τις σχέσεις του έκανε κάτι που δεν πιστεύουμε με τίποτα. Δεν θα πιστεύαμε βασικά αν δεν είχαμε αποδείξεις. Τις έχουμε όμως και είναι αρκετές για να πειστούμε.

Ο Brooklyn Beckham και η σύντροφός του Nicola Peltz, η οποία παλαιότερα ήταν σε σχέση με τον αδερφό των Gigi και Bella Hadid, Anwar, αρραβωνιάστηκαν και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Γελάς; Σε βλέπουμε ότι γελάς όμως σε πληροφορούμε πως δεν πρόκειται για αστείο. Την είδηση επιβεβαίωσε λίγη ώρα πριν και η ίδια η Victoria Beckham λίγη ώρα πριν ανεβάζοντας στο Instagram account της μια φωτογραφία του ζευγαριού.

Φορώντας τα καλά τους, με τα δαχτυλίδια αρραβώνων σε πρώτο πλάνο και μια τρυφερή αγκαλιά, Brooklyn και Nicola επιβεβαίωσαν πως πράγματι αρραβωνιάστηκαν και πως η είδηση που κάνει από το πρωί το γύρο του διαδικτύου δεν ήταν ψέμα.

«Τα πιο συναρπαστικά νέα!! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που οι @brooklynbeckham και @nicolaannepeltz παντρεύονται! Σας εύχομαι τόση αγάπη και μια ζωή ευτυχίας. Όλοι σας αγαπάμε τόσο πολύ», έγραψε η σχεδιάστρια στο caption της φωτό.

Δες τη φωτό στη gallery που ακολουθεί.