Αντίνοος Αλμπάνης: Η μεγάλη αλλαγή από το περσινό δύσκολο καλοκαίρι

126 SHARES

Ένα μπράβο είναι λίγο

Η φετινή χρονιά μπορεί να μοιάζει –και είναι- δύσκολη για πολύ κόσμο, όμως η περσινή ήταν ακόμη πιο δύσκολη για τον Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος είχε πραγματικά να παλέψει με ένα «τέρας». Και απλά δεν μπορούμε να σου περιγράψουμε το πόσο τον θαυμάζουμε που πολέμησε κατά πρόσωπο με τον καρκίνο που τόσο ξαφνικά εμφανίστηκε στη ζωή του. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη στιγμή που ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account του το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Με απλά λόγια που όμως ήταν τόσο σημαντικά και συνάμα τόσο σοκαριστικά: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναιιι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας», ανέφερε σε ελεύθερη μετάφραση το quote που ανέβασε και εμείς χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας.

Σήμερα όμως ο Αντίνοος είναι καλά, έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και ζει τη ζωή του στα άκρα. Γιατί τελικά αυτό είναι το νόημα της ζωής, αυτό πρέπει να κάνεις. Η ζωή του μέσα σε έναν χρόνο άλλαξε άρδην, και μαζί με αυτή άλλαξε και ο τρόπος που εκείνος βλέπει τα πράγματα, κάτι που θεωρούμε απόλυτα λογικό και φυσιολογικό. Εμείς τον θαυμάζουμε άπειρα και πραγματικά αναρωτιόμαστε πόσο θάρρος και κουράγιο χρειάστηκε όλη αυτή η ψυχοφθόρα διαδικασία.

Πριν από δύο μέρες είδαμε μια φωτογραφία στο Instagram της Σοφίας Φαραζή, στην οποία η ίδια και οι φίλοι της διασκέδαζαν και απολάμβαναν με παρέα με φουσκωτά το μπάνιο τους σε μια πισίνα στην Αίγινα, μέσα σε αυτούς και ο Αντίνοος. Χθες το απόγευμα η ηθοποιός ανέβασε μια ακόμη υπέροχη φωτογραφία με τον Αντίνοο, ενώ ο ηθοποιός εκτός από repost ανέβασε στα story του και ένα βίντεο στο οποίο κάνει ανάποδη βουτιά στην πισίνα.

Η αλλαγή του από το περσινό δύσκολο καλοκαίρι είναι τεράστια, και ένα «μπράβο» απλά δεν αρκεί.

126 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ