Kourtney Kardashian: Δες πόσο γυμνασμένο κορμί έχει στα 41 της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kourtney Kardashian: Δες πόσο γυμνασμένο κορμί έχει στα 41 της

Τρομερό έτσι;

Η Kourtney Kardashian είναι η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Kardashian/Jenner και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε εκθειάσει για τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα της, αλλά και για τις φωτογραφίες που κάθε τόσο ανεβάζει, στις οποίες εκτός από το γυμνασμένο με καμπύλες κορμί της τυχαίνει να βλέπουμε και τις ραγάδες ή την κυτταρίτιδά της. Γιατί πολύ απλά έτσι είναι ένα αληθινό γυναικείο σώμα και δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κάνεις συνεχώς edit στις φωτογραφίες σου.

Η 41χρονη reality star μάλιστα έχει ένα τόσο γυμνασμένο κορμί, που ενίοτε απλά καθόμαστε με τις ώρες και το χαζεύουμε. Και αυτό κάναμε για ακόμη μία φορά, όταν εκείνη ανέβασε φωτογραφία με μαγιό στο Instagram account της. Οι αδερφές Kardashian ήταν αυτές που έκαναν μόδα τις καμπύλες, όμως σε σύγκριση με τις αδερφές της εκείνη τις έχει κρατήσει σε φυσιολογικά επίπεδα. Kim, Kylie και Khloe έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο με την μικρή ανύπαρκτη, μικροσκοπική μέση και την απίστευτα μεγάλη περιφέρεια με τους ζουμερούς γλουτούς, ενώ η Kourtney είναι η σταθερή της οικογένειας.

Η star έχει αποκτήσει τρία παιδιά και παρ’ όλα αυτά το κορμί της είναι κάτι παραπάνω από φανταστικό. Η Kourtney διανύει το 41ο έτος της ηλικίας της και αλήθεια δεν υπάρχει το πόσο γυμνασμένο και γραμμωμένο είναι το σώμα της. Οι φωτογραφίες που ανέβασε με μπικίνι στο Instagram account της αναδεικνύουν το γυμνασμένο της κορμί και δεν μπορούμε να μην το σχολιάσουμε αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι.

Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο εκτός του ότι είναι κορμάρα είναι απλά περιττό. Το μόνο που θα πούμε είναι, μακάρι κι εμείς στα 41 μας και μετά από τρία παιδιά να έχουμε το κορμί της.