Είδαμε τον Αλέξανδρο Παρθένη στην παραλία και... δεν τον αναγνωρίσαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είδαμε τον Αλέξανδρο Παρθένη στην παραλία και... δεν τον αναγνωρίσαμε

Καιρό είχαμε να τον δούμε!

Το πιο κοντινό που έχουμε σε Αλέξανδρο Παρθένη το τελευταίο διάστημα είναι ο δικηγόρος Αντώνης Ασλάνογλου, τον οποίο και υποδύεται ο ηθοποιός στη σειρά Μαρία η Άσχημη που παίζει σε επανάληψη μέσα από τη συχνότητα του Mega. Ο ηθοποιός στη συγκεκριμένη σειρά είναι απλά κούκλος (οκ γενικά είναι κούκλος) και δεν απορούμε που το γυναικείο προσωπικό της ECOMODA έχει πάθει πλάκα μαζί του. Ο 43χρονος ηθοποιός ήταν μια ευχάριστη προσθήκη στο cast της σειράς και δεν θα σου κρυφτούμε μας αρέσουν πολύ τα επεισόδια αυτά.

Σε κάτι πιο πρόσφατο πάντως τον έχουμε και στο Survivor 2 όπου και είχε δηλώσει συμμετοχή και βρισκόταν στην ομάδα των διασήμων μαζί με τους Στέλιο Κρητικό, Νάσο Παπαργυρόπουλο, Όλγα Φαρμάκη κλπ. Αν εξαιρέσεις λοιπόν τις επαναλήψεις της Μαρίας της Άσχημης η τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν το 2018 στο reality επιβίωσης. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως βλέποντας τις νέες φωτογραφίες στις οποίες τον απαθανάτισε ο φακός το Σαββατοκύριακο στο Καβούρι, ενθουσιαστήκαμε. Ο ηθοποιός δεν έχει αλλάξει καθόλου και θα λέγαμε με βεβαιότητα πως παραμένει ένας πολύ γοητευτικός ηθοποιός. Στο σώμα του το οποίο μας ξάφνιασε είναι η αλήθεια θα μιλήσουμε σε λίγο.



Προφανώς και θα σχολιάζαμε το καλλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί του, γιατί για να είμαστε ειλικρινείς αυτό προσέξαμε στις φωτογραφίες του. Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε να κάνει μπάνιο μαζί με τον σκύλο του και το σώμα του είναι πραγματικά τρομερό. Στο σημείο αυτό και πριν κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στους κοιλιακούς του να σου πούμε πως ο ηθοποιός είναι 43 ετών (ίσως το είδες και παραπάνω βέβαια) και αλήθεια του αξίζουν κάποια συγχαρητήρια για το σώμα αυτό.

Οι κοιλιακοί του όπως θα δεις κι εσύ είναι απίστευτα γραμμωμένοι και γυμνασμένοι και εδώ θα δώσουμε δεύτερο χειροκρότημα γιατί το αξίζει. Ας μην πολυλογούμε άλλο όμως και ας σε παρακαλέσουμε να πας στη gallery που ακολουθεί και να τον δεις.



Πηγή φωτογραφιών NDP