Hi Meghan! Πιο αδυνατισμένη και κούκλα από ποτέ η Markle στις νέες φωτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Hi Meghan! Πιο αδυνατισμένη και κούκλα από ποτέ η Markle στις νέες φωτό

Δες τη μαζί με τον Harry

Νιώθουμε απίστευτη χαρά που για μια φορά αναφερόμαστε στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry γιακάτι που δεν έχει να κάνει με το Megxit ή με οποιαδήποτε άλλη θεωρία συνωμοσίας. Μετά από πολύ καιρό –περίπου από τα γενέθλια του Archie- αναφερόμαστε στους Sussexes γιατί ο φωτογραφικό φακός τους τσάκωσε σε έξοδό τους στο Beverly Hills και είναι η πρώτη φορά μετά από δύο μήνες που τους βλέπουμε ξανά. Οι πληροφορίες δεν αναφέρουν τον προορισμό τους εθεάθησαν όμως στο Beverly Hills με το προσωπικό ασφαλείας τους και η Meghan ήταν μια κούκλα.

Στις φωτογραφίες που έχει στην κατοχή της η Daily Mail, η Meghan απαθανατίζεται να μπαίνει σε ένα μαύρο SUV φορώντας ένα λευκό λινό φόρεμα, λίγο τσαλακωμένο αλλά ποιος νοιάζεται, δεν ακολουθεί κάποιο πρωτόκολλο πια, ψάθινο, μάσκα προστασίας και μαύρα γυαλιά. Έχει τα μαλλιά της ελεύθερα να πέφτουν στους ώμους της, και θα τολμήσουμε να πούμε πως είναι πιο αδύνατη από κάθε άλλη φορά.

Ο Harry από την άλλη φορά επίσης μάσκα προσώπου εν μέσω της πανδημίας, ένα γκρι πουκάμισο και τζιν για μια πιο απλή εμφάνιση. Εντοπίστηκαν να μπαίνουν στο SUV τους με συνοδεία ασφαλείας. Πάνω από ένα χρόνο, αρκετοί από τους φίλους της Meghan Markle, υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας, μίλησαν για ψέματα και αλήθειες που είχαν δημοσιευτεί για αυτήν με τα χρόνια. Τώρα, τα ονόματα των φίλων της Meghan κινδυνεύουν να δημοσιευτούν από τα βρετανικά tabloids και η δούκισσα του Sussex έχει κάνει μια δήλωση σχετικά με αυτό.

«Οι Associated Newspapers, ο ιδιοκτήτης της Daily Mail και της Mail on Sunday, απειλούν να δημοσιεύσουν τα ονόματα πέντε γυναικών – πέντε ιδιωτών πολιτών– που αποφάσισαν μόνοι τους να μιλήσουν ανώνυμα με ένα αμερικανικό site πριν από ένα χρόνο , για να με υπερασπιστούν από την εκφοβιστική συμπεριφορά των βρετανικών ταμπλόιντ. Αυτές οι πέντε γυναίκες δεν είναι σε δίκη και ούτε είμαι εγώ. Ο εκδότης της Mail on Sunday είναι αυτός που βρίσκεται σε δίκη. Αυτός ο εκδότης ενήργησε παράνομα και προσπαθεί να αποφύγει τη λογοδοσία. να δημιουργήσει ένα τσίρκο και να αποσπάσει την προσοχή από το σημείο αυτής της υπόθεσης - ότι η Mail δηλαδή δημοσίευσε παράνομα την προσωπική μου επιστολή», δήλωσε η δούκισσα.

Τι θα συμβεί εν τέλει με αυτό το θέμα κανείς δεν ξέρει ακόμη. Για την ώρα πάντως δεν θα ασχοληθούμε και θα απολαύσουμε λίγο τη Meghan στη νέα της εμφάνιση.



Με πληροφορίες από τη Daily Mail.