H Kate Middleton έγινε πιο ξανθιά από ποτέ και πρέπει να δεις την αλλαγή

Πατούλια Κατερίνα
H Kate Middleton έγινε πιο ξανθιά από ποτέ και πρέπει να δεις την αλλαγή

Ξέχνα την Kate καστανή! 

Στα 38 της πια, η Kate Middleton δεν θυμίζει σε τίποτα το κοριτσάκι που γνωρίσαμε πριν 15 περίπου χρόνια ως κοπέλα του πρίγκιπα William.

Με τον αέρα της μελλοντικής βασίλισσας, με την πείρα της ανατροφής τριών παιδιών, η Middleton δεν σταματά να μας εκπλήσσει.
Μετά τα σχόλια περί baby botox μέσα στο 2019 και έχοντας περάσει μια καραντίνα χωρίς πολλά royal καθήκοντα, η Middleton πήγε στο κομμωτήριο και η αλλαγή είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 38χρονη είναι πια πιο ξανθιά από ποτέ με ανοιχτές μελί ανταύγειες και κοντές φράντζες να σκεπάζουν το πρόσωπό της.



Η Kate έκανε μια εμφάνιση για τις ανάγκες του νέου βίντεο που ετοίμασε για την υποστήριξη των νέων μαμάδων και των νέων γονιών, το περίφημο Tiny Happy People.

Μέσα από το project αυτό, η δούκισσα του Cambridge θέλει να βοηθήσει ειδικά τις νέες μαμάδες να πάρουν τις συμβουλές που θα ήθελε και η ίδια να έχει στη διάθεσή της όταν ξεκίνησε το ταξίδι της μητρότητας. ‘Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Kate, που είναι μαμά του 6χρονου George, της 5χρονης Charlotte και του 2χρονου Louis, τα πράγματα ήταν δύσκολα και για την ίδια παρά την μεγάλη βοήθεια που είχε.

Η Kate εξήγησε πως θα ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω στο διάστημα που γέννησε τον George και έγινε μαμά για πρώτη φορά και να δει κι αυτή πως θα μπορούσε να μεταφράσει το βλέμμα του μωρού, την γλώσσα σώματός του και τα διαφορετικά είδη κλάματος που έκανε.