Παγκόσμιος διασυρμός: Ο Kanye West προκαλεί και πάλι σχόλια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παγκόσμιος διασυρμός: Ο Kanye West προκαλεί και πάλι σχόλια

Τι του συμβαίνει πια;

Ήταν πριν από δύο εβδομάδες, ένα όμορφο πρωινό Κυριακής για εμάς εδώ όταν μάθαμε πως ο Kanye West έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ στις επόμενες εκλογές. Και ξαφνιαστήκαμε, και το σκεφτήκαμε πολύ, και είπαμε «οκ Kanye είναι αυτός ότι θέλει μπορεί να πει και να κάνει». Ούτως ή άλλως είναι γνωστό πια πως ότι και να πει μετά από λίγο δεν ισχύει. Πιστέψαμε στην αρχή πως αυτό με την υποψηφιότητα το εννοούσε γιατί είχε και αρκετούς υποστηρικτές και σκεφτήκαμε πως δεν γίνεται να είναι fake news.

Και δεν ήταν πράγματι, γιατί η υποψηφιότητα εμφανίστηκε καπάκι με ένα μήνυμα του ίδιου του ράπερ, το οποίο ανέφερε: «Πρέπει τώρα να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεση της Αμερικής εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και χτίζοντας το μέλλον μας. Αγωνίζομαι και διεκδικώ τη θέση για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών! #2020ΟΡΑΜΑ». Και σκεφτήκαμε πως οκ, ο άνθρωπος έχει όραμα, ας μην τον σχολιάσουμε αμέσως αρνητικά. Το Twitter βέβαια τότε είχε διαφορετική άποψη και δεν πήρε θετικά την όλη είδηση. Για την ακρίβεια αρκετοί το αντιμετώπισαν, σα να πρόκειται για fake news. Και πριν καλά καλά προλάβουμε να συνειδητοποιήσουμε πως ο Kanye θέλει να κατακτήσει και να αλλάξει τον κόσμο, εκείνος για ακόμη μια φορά μας αφήνει άφωνες με την απόφαση που πήρε.

Ο Kanye West φαίνεται ότι έχει ήδη τελειώσει με την προεδρική του πορεία. Ο 43χρονος ράπερ φημολογείται ότι αποχώρησε από τον προεδρικό αγώνα των ΗΠΑ του 2020, λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των σχεδίων του για υποψηφιότητα, σύμφωνα με το Intelligence του περιοδικού New York. Ένα μέλος της ομάδας της καμπάνιας του, ο Steve Kramer, ο οποίος είχε προσληφθεί για να βοηθήσει τον Kanye να πάρει την ψηφοφορία στη Φλόριντα και τη Νότια Καρολίνα, σύμφωνα με πληροφορίες είπε στο outlet ότι δεν συμμετέχει πια.

«Αποχώρησε», είπε ο Steve. Όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τι συνέβη, είπε: «Θα σας ενημερώσω τι ξέρω όταν ακυρώσω όλα τα πράγματα. Είχαμε πάνω από 180 άτομα εκεί έξω να βοηθούν. Δεν έχω τίποτα καλό ή κακό για να πω για τον Kanye. Ο καθένας έχει την προσωπική του απόφαση για το γιατί παίρνει αποφάσεις. Η υποψηφιότητα για την προεδρία πρέπει να είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που κάποιος μπορεί πραγματικά να μελετήσει σε αυτό το επίπεδο… οποιοσδήποτε υποψήφιος για πρόεδρος για πρώτη φορά περνάει από αυτούς τους δρόμους», είπε ο Steve Kramer.

Το outlet αναφέρει επίσης πως ο Kramer είπε ότι το προσωπικό που είχε προσλάβει απογοητεύτηκε, όχι μόνο επειδή θα ήταν εκτός εργασίας, αλλά επειδή ήταν ενθουσιασμένοι για αυτό που αντιπροσώπευε η εκστρατεία του Kanye West.

Ποιος ξέρει τι συνέβη και άλλαξε γνώμη; Ποιος μπορεί να μπει στο μυαλό του Kanye West;