Jessica -Meghan Markle: Η φιλία τους μέσα από φωτό που δεν έχεις δει ξανά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Jessica -Meghan Markle: Η φιλία τους μέσα από φωτό που δεν έχεις δει ξανά

Τις θυμόσουν τις φωτογραφίες αυτές;

Εδώ και έναν μήνα περίπου κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τη Meghan Markle και την κολλητή της Jessica Mulroney να είναι στα μαχαίρια, έπειτα από κάποιες πολύ προκλητικές δηλώσεις της δεύτερης. Μετά από μία λεκτική κόντρα της στιλίστριας και όταν εκείνη μίλησε δημόσια για το πόσο ανώτερη είναι σαν «λευκή γυναίκα» φέρνοντας κατά κάποιο τρόπο και στην κουβέντα τη Meghan Markle, η Jessica δημιούργησε τρελό ντόρο, σε μία περίοδο που τα πράγματα στην Αμερική μετά τη δολοφονία του George Floyd δεν ήταν και στη καλύτερη φάση τους.

Η Jessica έχασε τη δουλειά της, ενώ και ο σύζυγός της παραιτήθηκε από τη δική του, καθώς τα σχόλια ήταν πολλά και μέρα με τη μέρα γινόταν όλο και πιο έντονα και περισσότερα. Τα tabloids άρχισαν να «παίρνουν φωτιά» για τη σχέση της Jessica με τη Meghan Markle αναφέροντας κάθε τόσο πόσο πληγωμένη και καταρρακωμένη είναι η στιλίστρια από τη δούκισσα του Sussex η οποία δεν την υποστήριξε.

Ο Ben Mulroney με ένα post στο Twitter διέψευσε πως η Jessica καλεί ξανά και ξανά τη Meghan για να της μιλήσει κι εκείνη την αγνοεί, οπότε δεν ξέρουμε ακριβώς σε τι φάση είναι η σχέση τους και κατά πόσο μιλάνε όπως πριν. Εμείς όμως επειδή δεν μπορούμε να φανταστούμε τη Meghan χωρίς τη Jessica και τη Jessica χωρίς τη Meghan, κάναμε μια τόση δα ανασκαφή στο Instagram account της Mulroney και βρήκαμε όλες τις φωτογραφίες της με τη Meghan, όταν η ηθοποιός είχε ακόμη τότε το δικό της account.

Αν δεν τις έχεις δει ξανά, σε προειδοποιούμε πως θα δεις μια εντελώς διαφορετική Meghan Markle.