«O κακομαθημένος πρίγκιπας»: Οι τρελές απαιτήσεις του Καρόλου στο… μπάνιο!

«O κακομαθημένος πρίγκιπας»: Οι τρελές απαιτήσεις του Καρόλου στο… μπάνιο!

Λίγο γελάσαμε για να πούμε την αλήθεια!

Ο πρίγκιπας Κάρολος όπως το λέει και το όνομά του, έχει γεννηθεί και ανατραφεί μέσα στα προνόμια, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό μιας και είναι ο διάδοχος του Βρετανικού Θρόνου! Και μπορεί να βλέπουμε τα παιδιά του να ακολουθούν ένα πιο χαμηλών τόνων lifestyle αυτό όμως είναι παλαιάς κοπής… μονάρχης, γεγονός που τον καθιστά άκρως απαιτητικό.

«Κακομαθημένος πρίγκιπας» είναι το παρατσούκλι του και όχι άδικα, μιας και οι απαιτήσεις του είναι ολίγον εξωπραγματικές. Έχοντας μάθει να μην κάνει τίποτα μόνος του, επιθυμία του είναι οι πιτζάμες του να σιδερώνονται κάθε πρωί με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να μην έχουν καμία ζάρα, ενώ όσον αφορά στην υγιεινή των δοντιών του, ο υπάλληλος που ετοιμάζει την οδοντόβουρτσά του, θα πρέπει να έχει βάλει, ακριβώς ένα εκατοστό οδοντόπαστας!!!

Σε ό, τι έχει να κάνει με το λουτρό του, προφανώς και θέλει τις πετσέτες και τα εσώρουχά του σε συγκεκριμένη θέση, όπως και το καλώδιο του τηλεφώνου. Σε ό, τι έχει να κάνει με τη μπανιέρα, συγκεκριμένη θερμοκρασία στο νερό και πάντα μισογεμάτη!

Εντάξει το τελευταίο απασχολεί και πολλούς κοινούς θνητούς η αλήθεια είναι. Αυτό όμως με την οδοντόπαστα ήταν το καλύτερο!

Δες την παρακάτω gallery: