Αυτά είναι τα πιο σέξι μαγιό που έχει φορέσει η Ελένη Μενεγάκη

Αυτά είναι τα πιο σέξι μαγιό που έχει φορέσει η Ελένη Μενεγάκη

Η Ωραία Ελένη αγαπά το καλοκαίρι και μας έχει χαρίσει πλήθος sexy εμφανίσεων με μοναδικά μαγιό.

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποφάσισε την ερχόμενη σεζόν να κάνει ένα διάλειμμα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας, να θέλει να απολαύσει την οικογένειά της και να μελετήσει με πολλή προσοχή τα νέα επαγγελματικά της βήματα, όμως οι fans της δεν την ξεχνούν. Και για αυτό φροντίζει η ίδια. Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μας θυμίζει διαρκώς ότι είναι μία και μοναδική στο είδος της.

Η Ωραία Ελένη έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές εδώ και λίγες μέρες και βρίσκεται στον δικό της παράδεισο. Στα Άχλα της Άνδρου. Απολαμβάνει τις καταγάλανες παραλίες του Αιγαίου, περνά χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους και ξεκουράζεται πλάι στο κύμα χαρίζοντάς υπέροχες και -πάνω από όλα- sexy εμφανίσεις με μαγιό. Η Ελένη, άλλωστε, έχει έμφυτο το sexiness και με τη βοήθεια των αγαπημένων της μαγιό απογειώνει τις εμφανίσεις της.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, τα μαγιό της Ελένης Μενεγάκη χαρακτηρίζονται από ποικιλία στο στυλ. Αν και λάτρης των bikinis – με ιδιαίτερη αδυναμία στο τριγωνάκι- έχουν υπάρξει φορές που επιλέγει και τα ολόσωμα. Είτε φοράει μονοχρωμίες, είτε επιλέγει τα έντονα prints, η Ελένη Μενεγάκη δε χάνει ποτέ το sexiness! Για δες…

Διάβασε ακόμα: Ποια Meghan Markle; Δεν φαντάζεσαι ποιος ήταν απών από τον γάμο της Βεατρίκης