Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Jennifer Aniston για τον κορονοϊό

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Jennifer Aniston για τον κορονοϊό

Η φωτογραφία αυτή σου «παγώνει κάθε συναίσθημα».

Η Jennifer Aniston μπορεί να απείχε ακετά χρόνια από τα social media αλλά από τότε που πάτησε το sign up, η σχέση της με το instagram χαρακτηρίζεται... άψογη. Δεν χρησιμοποιεί όμως τον λογαριασμό της μόνο για να μοιράζεται ευχάριστα πράγματα και καταστάσεις. Δε διστάζει να δείξει και την σκληρή πραγματικότητα, όπως ακριβώς έκανε πριν από μερικές ώρες

Ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ. Ανάμεσά μας και τριγύρω μας και εκείνη στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα μέσα από μία αρκετά στενάχωρη κατάσταση που αντιμετωπίζει.

«Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν. Απόλυτα υγιής χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Αυτός είναι ο κορονοϊός. Αυτό είναι αληθινό» έγραψε η Aniston συνοδεύοντας τα λόγια αυτά με μία συγκλονιστική φωτογραφία του φίλου της στο νοσοκομείο.

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε στις αρχές του Απρίλη, όπως αναφέρει η ηθοποιός στο τέλος του ποστ της, και ο Κέβιν έχει πλέον αναρρώσει. Σου είχαμε αναφέρει και παλαιότερα πως οι celebrities χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο hashtag #wearardamnmask για να υπενθυμίζουν στους φανς τους πως τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Δες τι ακριβώς ανέβασε στην παρακάτω gallery.