Οι υπέροχες φωτογραφίες από τις διακοπές της Καινούργιου & του συντρόφου της

Οι υπέροχες φωτογραφίες από τις διακοπές της Καινούργιου & του συντρόφου της

«Πλημμύρισε» τα social media με τα insta stories και θέλουμε... χθες να πάμε εκεί που είναι.

Οι διακοπές ξεκίνησαν για τους περισσότερους και τα social media έχουν βουλιάξει από παραλίες, δροσιστικά cocktails στις αμμουδιές και αέρινα φορέματα με θέα τα καταγάλανα νερά των νησιών μας.

Τι κι αν ακόμη δεν έχεις πάρει την άδεια σου, ένα scroll στο instagram θα σε στείλει διακοπές αμέσως. Πολλοί celebs έχουν φύγει για την καλοκαιρινή τους εξόρμηση και δε διστάζουν να το μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Μέσα στους διάσημους φίλους μας βρίσκεται και η αγαπημένη ξανθιά παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου η οποία άφησε την βαβούρα της Αθήνας και έφυγε παρέα με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη για τις ξέγνοιαστες διακοπές τους.

Μη νομίζεις όμως ότι οι διακοπές για το ζευγάρι συμπεριλαμβάνει μόνο «έξαλλη» νυχτερινή ζωή, ακριβό φαγητό και ατελείωτες βουτιές στα κύματα. Αυτή τη φορά η Κατερίνα επέλεξε κάτι διαφορετικό, πρωτότυπο και... μαγικό.

Χάρη στο σύντροφό της που είναι λάτρης της τέχνης, επέλεξαν να κάνουν διακοπές με... αρχαιολογικό χαρακτήρα. Το roject του Μουσείο Κυκλαδίτικης Τέχνης τους άνοιξε νέους ορίζοντες και σαν φίλοι του μουσείου ταξιδεύουν σε νησιά των Κυκλάδων για να ανακαλύψουν την ιστορία τους.
Πρώτος προορισμός για το ζευγάρι ήταν τα Κουφονήσια και έπειτα η Κέρος .Άραγε ποια θα είναι η επόμενη στάση στο χάρτη; Οι φωτογραφίες που ανέβασε στα social media η παρουσιάστρια είναι πραγματικά υπέροχες και σίγουρα θα ζηλέψεις και θα θελήσεις να πας και εσύ εκεί.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.