Η Jennifer Aniston έχει σωσία και δεν θα πιστεύεις στην ομοιότητα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Aniston έχει σωσία και δεν θα πιστεύεις στην ομοιότητα

Εμμ το βλέπεις κι εσύ;

Η Jennifer Aniston είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς στον χώρο του Hollywood και μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές το ταλέντο και το πόσο φανταστική είναι σαν άνθρωπος. Το τελευταίο διάστημα βέβαια έχει ξεσπάσει ουκ ολίγες φορές για την πανδημία του κορονοϊού και μεταφέρει συνεχώς το μήνυμα του να φοράμε τη μάσκα μας όπου πηγαίνουμε για να προσέχουμε τον εαυτό μας. Ωστόσο οι γραμμές αυτές δεν γράφονται για να αναλύσουμε το θέμα της άποψης της για τον COVID, αλλά γιατί ανακαλύψαμε πως έχει σωσία και πως η ομοιότητά τους είναι τρομακτική.

Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετούς celebrities με τους σωσίες τους και φαίνεται πως έφτασε και η σειρά της Aniston να αποκτήσει μία. Το όνομα της είναι Caitlin έχουμε ήδη βρει το Instagram account της και αλήθεια δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ μοιάζουν. Η Caitlin έχει ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram account της και μόλις τη δεις, το σίγουρο είναι πως θα νομίζεις ότι πρόκειται για την Jen, όπως ήταν εκείνη σαν Rachel στα Φιλαράκια. Η φωτογραφία της έγινε viral και τα σχόλια στο Internet ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε παντού όταν μία κομμώτρια από την California, η Stephanie Carrillo την έβγαλε φωτογραφία γράφοντας στο caption, «μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αυτή δεν είναι η Jennifer Aniston».

Το BollywoodLife ανέφερε πως η κομμώτρια είπε κάποια στιγμή: «Ήταν εδώ και πολύ καιρό πελάτης μου και όλες οι αλλαγές που κάναμε στα μαλλιά της δημοσιεύονταν. Και κάθε φορά που γινόταν αυτό οι άνθρωποι τρελαίνονταν στα σχόλια κι έγραφαν: «Είναι η Jennifer; Γεια σου Rachel Green. Είχε πλάκα». Η σωσίας της Aniston, Caitlin, αντέδρασε επίσης σε όλο αυτό λέγοντας: «Από τότε που ήμουν στο γυμνάσιο μου λέγανε πως μοιάζω είτε με τη Rachel από τα Φιλαράκια, είτε με την Jennifer Aniston. Δεν το κατάλαβα ποτέ όμως γιατί νομίζω πως η Jennifer είναι πολύ πιο όμορφη, και για να είμαι ειλικρινής είμαι κολακευμένη από τη σύγκριση. Ακόμη και πριν από τα σχόλια ήμουν πάντα fan της. Είναι πανέμορφη μέσα και έξω».

Εμείς πάντως θα συμφωνήσουμε πως μοιάζουν, και αν θες να πειστείς δεν έχεις παρά να δεις τις φωτό στη gallery που ακολουθεί.