Παίκτρια MasterChef: «Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε»

Παίκτρια MasterChef: «Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε»

Η αποκάλυψη της παίκτριας

Το MasterChef μπορεί να ολοκληρώθηκε για φέτος και να ανέδειξε νικητή τον Σταύρο Βαρθαλίτη, όμως είναι πολλοί οι παίκτες που εξακολουθούν να μας απασχολούν ακόμη και μετά το τέλος. Κόντρες υπήρξαν πολλές, αποκαλύψεις, διαμάχες, όλα τα είχαμε και φέτος, και αν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε αυτό είναι πως υπήρξε ένα από τα πιο #mustwatch προγράμματα της τηλεόρασης στη διάρκεια της καραντίνας.

Πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» και εξήγησε τους λόγους που δεν μιλάει και δεν έχει καμία απολύτως επαφή με τον πατέρα της. Οι δηλώσεις της μας σόκαραν και ίσως και να έπαιξε και αυτό όλο έναν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία και την συμπεριφορά της στο παιχνίδι.

Στην κάμερα ης εκπομπής η πρώην παίκτρια του MasterChef, Μαριάννα Πουλμεντή, ανέφερε: «Όταν είδα τον μπαμπά μου να μιλάει τόσο πολύ για μένα στενοχωρήθηκα. Λέω γιατί μιλάει για μένα; Τώρα που με είδε στο MasterChef; Τα επτά χρόνια που έλειπε στην Αμερική δεν είχαμε καμία επαφή. Η γυναίκα του δεν ήθελε να έχει σχέσεις μαζί μου, τα ετεροθαλή αδέρφια μου δεν ξέρουν καν ότι έχουν αδερφή. Δεν γνωρίζουν την ύπαρξη μου. Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου.

Δεν είχα καλή σχέση με τη γυναίκα του. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ήρθαμε σε σύγκρουση και δεν μιλάμε πλέον. Δε μιλάμε τώρα. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως με έχει μεγαλώσει μόνη της η μαμά μου. Έκανε δυο και τρεις δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Είχε συμβεί ένα περιστατικό πέρσι και ήμουν στο νοσοκομείο. Το έμαθε και δεν πηρέ ένα τηλέφωνο. Οπότε δε μπορεί να πει τίποτα».

Ακούγεται αρκετά άσχημο και σοκαριστικό όλο αυτό είναι αλήθεια, αλλά και κάπως στενάχωρο για ένα παιδί να μην έχει σχέσεις με τον πατέρα του και να μην μιλάει καθόλου.