Η Δέσποινα Βανδή έγινε 51 και η Μελίνα Νικολαΐδη της ευχήθηκε κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Δέσποινα Βανδή έγινε 51 και η Μελίνα Νικολαΐδη της ευχήθηκε κάπως έτσι

Δες την υπέροχη φωτογραφία τους

Σήμερα έχουμε κάθε λόγο να αποθεώνουμε τη Δέσποινα Βανδή με όποιον τρόπο μπορούμε και θέλουμε, και αυτό γιατί η αγαπημένη μας τραγουδίστρια έχει τα γενέθλιά της. Η Δέσποινα της καρδιάς μας, η γυναίκα αυτή που τους τελευταίους μήνες μας έχει τρελάνει με τις Instagram αναρτήσεις της γίνεται 51ος και ειλικρινά δεν ξέρουμε τι να της ευχηθούμε (εκτός φυσικά από το να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένη). Μια ματιά αν ρίξεις στο Instagram account της θα καταλάβεις τους λόγους για τους οποίους τη λατρεύουμε και τη θεωρούμε μία από τις top τραγουδίστριες του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος.

Στα stories της στο Instagram η Δέσποινα έχει ήδη αρχίσει να μοιράζεται τις ευχές των φίλων και γνωστών της, και μέσα σε όλα αυτά είδαμε και το post της Μελίνας Νικολαΐδη. Η 16χρονη κόρη της, ανέβασε στο Instagram account της φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με τη μαμά της, και συνόδευσε τη φωτογραφία με το πιο όμορφο caption ever.

Στα 51 της πια η Δέσποινα Βανδή είναι μία πολύ όμορφη και γοητευτική γυναίκα –να μη σχολιάσουμε το κορμί της καλύτερα δεν μας συμφέρει- και αν χρειάζεσαι αποδείξεις στο Instagram θα βρεις όσες θέλεις. Θα βρεις και στη gallery παρακάτω βέβαια γιατί πως γίνεται να μην την αποθεώσουμε μια μέρα σαν και αυτή; Στη gallery που θα δεις βέβαια θα βρεις και την γλυκύτατη και χαριτωμένη φωτογραφία της Μελίνας με τις ευχές στη μαμά της.

Η Μελίνα που πια έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα –και ίδια η μαμά της- ανέβασε τη φωτογραφία τους και αν μπορούσαμε θα κάναμε όχι ένα, αλλά χίλια likes. Ας μη σε κρατάμε όμως άλλο σε αγωνία, μπες στη gallery κάνε το swipe left και δες τη φωτογραφία τους. Η Μελίνα είναι ένα κουκλάκι πραγματικά.

«Χρόνια πολλά mummy μου, σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα! So lucky to have you, you are my favorite. Wouldn’t change you for the world», έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.