Angelina Jolie: Ανανεωμένη και κούκλα χωρίς ίχνος make up με την κόρη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Angelina Jolie: Ανανεωμένη και κούκλα χωρίς ίχνος make up με την κόρη της

Δες πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η Vivienne Jolie Pitt

Η Angelina Jolie δεν κάνει πολύ συχνές εμφανίσεις, όταν όμως κάνει πάντα μας εντυπωσιάζει. Δεν ξέρουμε πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που την είδαμε σε εμφάνισή της, όμως αυτή τη φορά ο φακός την απαθανάτισε με την 12χρονη κόρη της Vivienne και λίγο έλειψε να μην την αναγνωρίσουμε. Η Vivienne έχει μεγαλώσει απίστευτα πολύ και είναι τρομερό το πόσο μοιάζει με τη μαμά της. Οκ, μπορεί και οι δύο να φορούσαν μάσκα γιατί αυτό απαιτεί η περίσταση λόγω της πανδημίας, και να μην τις είδαμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε, όμως αλήθεια έδειχναν υπέροχες.

Εντάξει μπορεί για τη Vivienne να μην έχουμε να πούμε πολλά πράγματα, πέρα από το πόσο έχει μεγαλώσει και έχει αλλάξει, για την Angie όμως δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε. Οι εμφανίσεις της πια είναι όλο και πιο σπάνιες, όταν όμως τις κάνει δεν μπορούμε να μην πούμε κάτι γι’ αυτή. Οι εμφανίσεις της 45χρονης ηθοποιού τα τελευταία χρόνια είναι μετρημένες στα δάχτυλα των δύο χεριών μας, και η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που τη βλέπουμε είναι σαν την πρώτη φορά. Και κάπως έτσι ήταν και αυτή η φορά που την είδαμε.

Η Angelina Jolie ήταν πάντα μία από τις πολύ όμορφες γυναίκες του Hollywood –και παραμένει- και παρά το γεγονός πως έχει περάσει πολλά και με την υγεία της και έχει χάσει κάποια κιλά, στις φωτογραφίες αυτές δείχνει πολύ όμορφη και αρκετά ανανεωμένη. Ο φακός τις τσάκωσε για ψώνια στο Los Angeles στις 20 Ιουλίου και οι φωτογραφίες τους κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Δεν ξέρουμε αν αυτό ήταν αποτέλεσμα του φορέματος, αλλά η 45χρονη ηθοποιός φαινόταν σα να είχε πάρει κάποια κιλά. Όπως και να έχει πάντως, είτε έχει πάρει κάποια κιλά, είτε όχι εμάς μας άρεσε πολύ.

Με πληροφορίες από το HollywoodLife.