Παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη! Η απάντηση σε σχόλιο που επιβεβαιώνει τον γάμο

7 SHARES

Φαίνεται πως θα φάμε σύντομα κουφέτα

Η περίοδος της καραντίνας κύλησε αργά για την Μαρία Ηλιάκη που έπρεπε να περάσει το διάστημα αυτό της απομόνωσης μακριά από τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος βρισκόταν στην Ελβετία για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. 

Φαίνεται όμως πως αυτή η απόσταση δυνάμωσε ακόμα περισσότερο τον δεσμό του ζευγαριού που όλα δείχνουν πως θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Στις αρχές του μήνα, ένα σχόλιο της Μαρίας είχε ανάψει φωτιές. 

Η Μαρία μαγείρεψε στον αγαπημένο της, ανέβασε το φαγητό στο Instagram account της και επάνω σαν λεζάντα έγραψε: «Τι γυναίκα παίρνεις»! Και μόλις χθες, ένα σχόλιο στο προφίλ του αγαπημένου της παρουσιάστριας και η απάντηση της ίδιας και του καλού της, μας έκαναν να σιγουρευτούμε!

Θα φάμε σύντομα κουφέτα ως φαίνεται. 

«Ωχ φτώχειες πέσανε», έγραψε ένας φίλος του γυναικολόγου, για να απαντήσει η Ηλιάκη πως φέτος έχουν έξοδα. 

«Για τον γάμο»;, συνέχισε ο follower και ο Στέλιος Μανουσάκης απάντησε με τόσα emoticons που πιο ναι δεν γίνεται. 

Η Ηλιάκη, είχε δείξει πάντως το πού οδεύει η σχέση στην συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη όταν είχε παραδεχτεί:

«Αποφάσισα ότι με αυτόν τον άνθρωπο κάτι είναι διαφορετικό, θα τον αγαπάω, θα τα δίνω όλα και δεν θα με νοιάζει τι θα πάρω πίσω. To ένστικτό μου, μου είπε προχώρα», ενώ όσο για τον γάμο η Μαρία είχε απαντήσει πως θα γίνει κι αυτός, ρίχνοντας την μπίλια στον αγαπημένο της Στέλιο.

Δες το γαμήλιο... στόρι παρακάτω

7 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ