Το όνομα της κόρης της Blake Lively αποκαλύφθηκε με τον πιο παράδοξο τρόπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το όνομα της κόρης της Blake Lively αποκαλύφθηκε με τον πιο παράδοξο τρόπο

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι αυτό

Μία από τις εγκυμοσύνες του 2019 που μας είχε ξαφνιάσει όσο καμία άλλη, ήταν αυτή της Blake Lively που περίμενε το τρίτο της παιδάκι με τον αγαπημένο και γεμάτο χιούμορ Ryan Reynolds. Το φθινόπωρο η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όμως τόσους μήνες μετά μέχρι και χθες αγνοούσαμε το όνομα της μικρούλας. Επειδή όμως τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα, όλα δείχνουν πως έχουμε το όνομα της τρίτης κόρη της Blake και του Ryan και αυτό ήρθε από ένα τραγούδι.

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε χθες το νέο της άλμπουμ με τίτλο Folklore και μέσα σε αυτό ακούσαμε και έναν στίχο που δεν γίνεται να μην αναφέρεται στα παιδιά της Blake και να είναι τυχαίος. Το τραγούδι αφορά κάποιον που τραγουδάει για κακομεταχείριση ενός κοριτσιού που ονομάζεται Betty και δύο άλλα ονόματα που αναφέρονται στο κομμάτι είναι οι Inez και James.

Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι η Blake και ο Ryan έχουν μια 5χρονη κόρη με το όνομα James και μια τρίχρονη κόρη με το όνομα Inez. Το τρίτο παιδί τους που γεννήθηκε πέρυσι, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε το όνομα του θα μπορούσε να είναι η Betty. Η James είναι στην πραγματικότητα η φωνή του μωρού που εμφανίζεται στο τραγούδι "Gorgeous" στο άλμπουμ της Taylor, Reputation.

Λες πράγματι το όνομα της τρίτης τους κόρης να είναι Betty; Ας βγει πια κάποιος επίσημα να μας λύσει την απορία αυτή.