Depp VS Heard: Ήρθε στη δημοσιότητα το βίντεο που «καίει» την Amber

Depp VS Heard: Ήρθε στη δημοσιότητα το βίντεο που «καίει» την Amber

Αυτό το ντοκουμέντο φαίνεται να γέρνει ξεκάθαρα υπέρ του Johnny

Johnny Depp και Amber Heard βρίσκονται στα δικαστήρια και όλος ο κόσμος περιμένει να δει ποια θα είναι τελικά η απόφαση και ποιος από τους δύο θα είναι ο νικητής στη διαμάχη αλλά και στην κοινή γνώμη. Ήταν γνωστό ότι ο ηθοποιός είχε τα δικά του προβλήματα με τον αλκοολισμό και τις καταχρήσεις, ωστόσο, όταν η σύντροφός του βγήκε δημόσια να τον κατηγορήσει για κακοποίηση, αποτέλεσε ένα σοκ για τους fans του. Ο ίδιος αρνείται μέχρι σήμερα τα πάντα και μέχρι στιγμής είναι ο λόγος του ενάντια στον δικό της και οι δικοί του μάρτυρες ενάντια στους δικούς της.

Από την αρχή της δίκης έχουμε ήδη δει να συμβαίνουν πολλά πράγματα. Πρώην υπάλληλός της ισχυρίστηκε ότι η Amber οικειοποιήθηκε τη δική της ιστορία βιασμού, την ίδια ώρα που η ηθοποιός κατηγόρησε τον Johnny για κατάσταση ομηρίας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ταινίας του.

Ο Depp, όμως, όχι μόνο αρνείται ότι έχει κακοποιήσει τη σύζυγό του, αλλά αντιστρέφει την κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι εκείνη είναι αυτή που του έχει προκαλέσει σωματικές βλάβες, όπως η ρίψη του μπουκαλιού βότκας που είχε ως αποτέλεσμα να του κοπεί το δάχτυλο.

Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα πυρών, σύμφωνα με το Variety, η ομάδα του ηθοποιού έλαβε ένα βίντεο, που φαίνεται να «καίει» την πρώην σύζυγό του και το οποίο λέει ουσιαστικά ξεκάθαρα ότι εκείνη έχει χτυπήσει την αδερφή της. Η σκηνή μοιάζει με clip από κάποιο ριάλιτι του 2006 ή του 2007, στο οποίο η Whitney Heard μιλάει για κάποιον διαπληκτισμό και προσπαθεί να αποφύγει τις ερωτήσεις της φίλης της για τον τσακωμό με την Amber.




«Whitney, θάρρος ή αλήθεια; Εσύ άρχισες τον καυγά με την αδερφή σου ή εκείνη; Αλήθεια, αλήθεια»

«-Σε χτύπησε για τα καλά.

-Δε θα το συζητήσουμε»

Το ντοκουμέντο παίχτηκε την Παρασκευή στο δικαστήριο και έχουμε μεγάλη περιέργεια για την αντίδραση της Heard και του δικαστηρίου στη θέασή του.