Η Larsa Pippen εθεάθη για πρώτη φορά μετά το unfollow από τις Kardashians

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Larsa Pippen εθεάθη για πρώτη φορά μετά το unfollow από τις Kardashians

Και έδειχνε μια χαρά

Ήταν στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, όταν μάθαμε πως η Kim Kardashian νωρίτερα μέσα στον μήνα, έκανε unfollow την κολλητή της Larsa Pippen. Ο λόγος δεν έγινε εξαρχής γνωστός, όταν όμως το θέμα αυτό άρχισε να συζητιέται, τότε κυκλοφόρησε δημοσίευμα που ήθελε το unfollow να έχει γίνει επειδή πια οι δύο φίλες βρίσκονται σε μία διαφορετική φάση στη ζωή τους και δεν μπορούν πια να κάνουν παρέα. Μην μας πεις πως το πίστεψες;

Το unfollow τόσο από την Kim, όσο και από τις Kourtney και Khloe έγινε γιατί πάνω στην τρέλα του ο Kanye είπε πολλά απαγορευτικά πράγματα στα οποία η Larsa συμφώνησε εκθέτοντας έτσι κατά κάποιον τρόπο την οικογένεια Kardashian, εξ ου και το ομαδικό unfollow. Και μπορεί ο Kanye να βγήκε να ζητήσει συγνώμη από την Kim Kardashian, το «κακό» όμως έγινε. Μια φιλία ανήκει πια στο παρελθόν και όμως η Larsa δεν δείχνει καθόλου στεναχωρημένη από την εξέλιξη αυτή, παρά το γεγονός πως ήταν αρκετά χρόνια φίλες με τις Kardashians. Μάλιστα στην πρώτη ανάρτηση της είχε γράψει χαρακτηριστικά, «drama zone free».

Η 46χρονη reality star εθεάθη για πρώτη φορά από την ημέρα που έγινε γνωστό το unfollow και το χαμόγελό της ήταν αρκετά ευδιάκριτο. Ο φακός την απαθανάτισε να μπαίνει στο αυτοκίνητό της το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης στην περιοχή του Beverly Hills και δεν έδειχνε καθόλου αγχωμένη ή στεναχωρημένη από την όλη κατάσταση.

Ίσως εν τέλει η φιλία τους να είχε τελειώσει καιρό πριν και τώρα η κίνηση αυτή με το unfollow να ήταν το κερασάκι στην τούρτα.