Άσχημα περιστατικά με κάμερες που οι celebrities θέλουν να ξεχάσουν

Άσχημα περιστατικά με κάμερες που οι celebrities θέλουν να ξεχάσουν

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν διαδραματιστεί πιο έντονα σκηνικά

Όταν είσαι celebrity, οι κάμερες τρέχουν από πίσω σου για να βγάλουν και την παραμικρή είδηση, ειδικά όταν ξέρουν ότι θα υπάρξει κάποια δημόσια εμφάνιση. Η δημοσιότητα είναι κάτι που μπορεί να κάνει πολύ καλό σε κάποιον προωθώντας τη δουλειά του και ανεβάζοντας τη ζήτηση για το όνομά του, αλλά έχει και την κακή της πλευρά. Όσο πιο διάσημος είναι κάποιος, τόσο μεγαλύτερη είναι η εμμονή του κοινού μαζί του και, κατά συνέπεια, με τόσο μεγαλύτερη επιμονή θα βρεθεί στο στόχαστρο των paparazzi.

Οι celebs το γνωρίζουν αυτό και μεριμνούν ώστε να είναι προστατευμένοι, συνήθως έχοντας προσλάβει τη δική τους ομάδα ασφαλείας για να δημιουργούν έναν προστατευτικό κλοιό γύρω τους. Δεν είναι πάντα εύκολο να δράσουν, όμως, ούτε κι η ύπαρξή τους σημαίνει ότι εκμηδενίζονται οι πιθανότητες να συμβεί το «κακό». Απλώς περιορίζονται στο ελάχιστο.

Τι γίνεται, όμως, όταν αυτό το ελάχιστο είναι η πραγματικότητα; Ας πούμε ότι οι διάσημοι δε χαίρονται ιδιαίτερα και πολλές φορές δε διστάζουν να αντιδράσουν ακόμα και με πιο έντονο τρόπο, αν κρίνουν ότι υπάρχει κάποια αγένεια ή ασέβεια από την απέναντι πλευρά. Τα ντοκουμέντα, πάντως, έχουν μείνει.

Δες μερικά από αυτά τα περιστατικά στο παρακάτω video.