Kim: Ράκος στη συνάντηση της με τον Kanye West (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kim: Ράκος στη συνάντηση της με τον Kanye West (video)

Τι συνέβη στη reality star;

Τις τελευταίες εβδομάδες η Kim Kardashian και η οικογένειά της είναι στο προσκήνιο περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά, και αυτό λόγω της κατάστασης της υγείας του συζύγου της Kanye West, και όλων όσων έχει πει δημόσια ο rapper. Και μπορεί εκείνος να βγήκε και να ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Kim για όσα έγιναν, έχουν όμως ήδη στιγματιστεί. Η Kim βέβαια δείχνει να μην δίνει σημασία στο «τι θα πει ο κόσμος» και γι’ αυτό εκπλαγήκαμε με τις νέες της φωτό.

Η 39χρονη reality star ταξίδεψε μέχρι το Wyoming όπου μένει το τελευταίο διάστημα ο σύζυγός της, και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες εκείνη ξέσπασε σε κλάματα μόλις συναντήθηκαν. Η Kim εμφανίστηκε στενοχωρημένη και έκλαιγε καθώς μίλούσε με τον Kanye, μέσα στο αυτοκίνητο, μετά από το ράλι της πολιτικής εκστρατείας του και την κατάρρευση του στο Twitter την περασμένη εβδομάδα, όπου συζήτησε πώς κάποτε σκέφτηκαν να κάνουν μια έκτρωση, ενώ υπαινίχθηκε ότι η Kim είχε σχέση με τον ράπερ Meek Mill, για τον οποίο o Kanye ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Είναι η πρώτη φορά που το παντρεμένο ζευγάρι απαθανατίζεται μαζί πριν από την καταστροφική πρώτη εκστρατεία του στο Βόρειο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, αφού ανακοίνωσε την απίθανη υποψηφιότητά του για προεδρία. Το ζευγάρι φάνηκε να έχει κάτι που έμοιαζε με συνομιλίες κρίσης στο αυτοκίνητό του μετά την έξοδο τους από το εστιατόριο γρήγορου φαγητού Wendy στο Wyoming. Η DailyMail έχει επικοινωνήσει με εκπροσώπους για σχόλια σχετικά με την συνάντησή τους.

«Είναι πολύ συναισθηματική για τα πάντα και επίσης εξαντλημένη», ανέφερε πηγή στο περιοδικό People τη Δευτέρα. «Νιώθει πολύ πληγωμένη από τον Kanye. Προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του πολλές φορές και την αγνοεί. Είναι όλα σε μια κακή κατάσταση».

Η πηγή πρόσθεσε: «Αποφάσισε να πετάξει μέχρι το Wyoming για να μιλήσει μαζί του αυτοπροσώπως. Δεν θέλει πια να αγνοείται». Για να δούμε τι θα γίνει τελικά μεταξύ τους...