Ο Kanye West δε σταματάει: Η τεράστια απειλή στην οικογένεια Kardashian

Ο Kanye West δε σταματάει: Η τεράστια απειλή στην οικογένεια Kardashian

Με τι φαίνεται να κρατάει τις Kardashians στο χέρι;

Τι κι αν τα τελευταία χρόνια η οικογένεια Kardashian τάραζε ανά διαστήματα την παγκόσμια showbiz με τα καμώματά της. Τι κι αν πολλοί ήταν αυτοί που την κατηγορούσαν για την υπερβολική της μανία με την έκθεση, τα πλούτη και τη θέλησή τους να κάνουν τα πάντα για να βρίσκονται διαρκώς στη ζήτηση του κόσμου. Αυτός που τελικά κατάφερε να κοντράρει περισσότερο τα μέλη έμελλε να έρθει εκ των έσω.

Ο Kanye West, σύζυγος της Kim Kardashian, αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε έναν παροξυσμό με tweets, ανάμεσα στα οποία είδαμε ότι χρόνια προσπαθεί να χωρίσει με την Kim κι ότι ικέτευσε για τη ζωή της κόρης του, North, γιατί, όπως ισχυρίζεται εκείνη ήθελε να κάνει έκτρωση. Οι αναρτήσεις τελειωμό δεν είχαν, ώσπου η ίδια η Kim πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια, εξηγώντας τη δική της πλευρά των πραγμάτων και επί της ουσίας αποδίδοντας όλο αυτό το ξέσπασμα στη διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει ο σύζυγός της.

Ο κόσμος, λοιπόν, βρίσκεται σε μία φάση που προσπαθεί να καταλάβει ποια είναι η αλήθεια μέσα σε όλο αυτό και παράλληλα να συμβαίνουν και κάποια άλλα περίεργα πράγματα. Οι Kardashians έκαναν unfollow τη Larsa Pippen, χρόνια φίλη της οικογένειας, κι αυτό μόλις ο Kanye την ανέφερε σε ένα από τα tweets του. Στη συνέχεια, έγινε μία προσπάθεια εξήγησης του γεγονότος, λέγοντας ότι αυτά συμβαίνουν καμιά φορά στις φιλίες, ωστόσο, πόση σύμπτωση να έγινε τώρα;

Και, εκεί που έλεγες ότι τι άλλο να συμβεί μέσα σε αυτό το σκάνδαλο, έρχεται μία πηγή να ισχυριστεί στη The Sun ότι ο Kanye απείλησε την Kim ότι, «αν προσπαθήσει η οικογένεια Kardashian να σκηνοθετήσει κάποια παρέμβαση, εκείνος θα το κάνει stream στο Twitter και θα δείξει στον κόσμο την αλήθεια».

Αυτό έρχεται μετά τις δηλώσεις του ράπερ ότι η σύζυγος και η πεθερά του έχουν προσπαθήσει να του κάνουν εισαγωγή σε νοσοκομείο μετά το meltdown που είχε.

«Συμπεριφέρεται απίστευτα παρανοϊκά και μοιάζει πεπεισμένος ότι η Kim και η Kris Jenner θέλουν το κακό του», προσθέτει η πηγή.

«Έχει προειδοποιήσει την Kim ότι ξέρει τα μυστικά της οικογένειας κι ότι θα τα δημοσιοποιήσει»

Δεν ξέρουμε τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια, αλλά πλέον η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει σιγά – σιγά.




Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις πιο λαμπερές κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού.