Στέφανος Τσιτσιπάς: Είδαμε για πρώτη φορά τη σύντροφό του, Θεοδώρα (photos)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Είδαμε για πρώτη φορά τη σύντροφό του, Θεοδώρα (photos)

To νεαρό ζευγάρι βρίσκεται στην Μύκονο. 

Το Στέφανο Τσιτσιπά τον γνωρίζει όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και σύσσωμος ο παγκόσμιος αθλητισμός, μιας και έχει καταφέρει με τις επιδόσεις του μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, να θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στο χώρο του τένις, έχοντας ήδη σπουδαίες νίκες στο ενεργητικό του.

Ο 22χρονος star του τένις λοιπόν, αυτές τις ημέρες περνάει τις διακοπές του στην Μύκονο, αλλά δεν είναι μόνος. Μαζί του είναι και η εδώ και έξι μήνες σύντροφός του, Θεοδώρα Πεταλάς, η οποία είναι 25 ετών και ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, το ρεπορτάζ θέλει την όμορφη Θεοδώρα να έχει δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας, μιας και ήταν παρανυφάκι στο γάμο του αδερφού του Βασιλιά της Ολλανδία, Willem-Alexander σε ηλικία μόλις 9 ετών!.

Η 25χρονη έχει μεγαλώσει στο Λονδίνο, ενώ στις φλέβες της εκτός από ελληνική κυλάει και γερμανικό αίμα, μιας και η μητέρα της είναι Γερμανίδα.

Οι εμφανίσεις στην Μύκονο είναι και η... επίσημη πρώτη του ζευγαριού μιας και δεν είχαν ξαναφωτογραφηθεί μαζί. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τους συνάντησε στη θάλασσα να κολυμπούν και να παίζουν με το νερό.

Δες την παρακάτω gallery: