Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με μπικίνι χωρίς κανένα φίλτρο εντυπωσιάζει

Πατούλια Κατερίνα
Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με μπικίνι χωρίς κανένα φίλτρο εντυπωσιάζει

Η Σταματίνα μας έδειξε το σώμα της ακριβώς όπως είναι

Στο αγαπημένο της νησί, στην Πάρο βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Η παρουσιάστρια που είχε έναν δύσκολο αλλά άκρως επιτυχημένο χειμώνα στο Happy Day, βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Πάρο μαζί με τα τρία της παιδιά: την Νάγια, την Μαίρη και τον Ιωάννη.

Σταματίνα και Θέμης Σοφός διαθέτουν εξοχική κατοικία στο νησί των Κυκλάδων και από την πρώτη ημέρα διακοπών της, η Σταματίνα χαίρεται τον ήλιο και την θάλασσα. Φυσικά και δεν λείπουν οι πόζες με μαγιό και η απόφαση που έχει πάρει η Σταματίνα είναι σαφής. Όχι φίλτρα και ρετούς!Στην πρόσφατη μάλιστα κοντινή πόζα με στράπλες μπικίνι, η Τσιμτσιλή απέφυγε το ρετούς και είδαμε καθαρά την κοιλίτσα της μετά την απόκτηση τριών παιδιών και το σώμα της όπως και πραγματικά είναι.

Τον χειμώνα, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως αμέσως μετά το τέλος του Happy Day, η Σταματίνα πήγαινε στο γυμναστήριο και φρόντισε πολύ στον χρόνο που είχε για την ίδια, να εξασκεί το σώμα και το πνεύμα της.

Και το αποτέλεσμα που απολαμβάνουμε χωρίς φίλτρα, την δικαιώνει!

DPG Network