Ποιος star κρύβεται πίσω από τη «συγνώμη» του Kanye West στην Kim;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιος star κρύβεται πίσω από τη «συγνώμη» του Kanye West στην Kim;

Στοίχημα πως δεν θα το βρεις

Τις τελευταίες εβδομάδες του μήνα η οικογένεια Kardashian βρίσκεται στο προσκήνιο εξαιτίας της κατάστασης του Kanye West και των δηλώσεων που κάνει σχετικά με την διάσημη οικογένεια, αλλά και την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Αμερικής. Ο rapper πέρασε σαν σίφουνας και σχεδόν γκρέμισε όλα όσα έχτιζε τόσα χρόνια η Kim Kardashian. Το μανιακό επεισόδιο στο οποίο βρίσκεται τον έχει κάνει να μην ξέρει που βρίσκεται, και γι’ αυτό η reality star βγήκε και ζήτησε από τα μέσα να σεβαστούν την κατάστασή του και να μην ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Εν τέλει μερικές ημέρες πριν ο Kanye ζήτησε συγγνώμη δημόσια στην Kim έπειτα από όλα αυτά που είπε και έκανε, με την reality star να τον επισκέπτεται στο Wyoming προκειμένου να μιλήσουν από κοντά. Ο φακός φυσικά απαθανάτισε τη στιγμή αυτή, με τη reality star να έχει ξεσπάσει σε κλάματα και να δείχνει πραγματικά ένα ράκος. Το ghosting που της έκανε ο Kanye West κράτησε πολύ, με τις προσπάθειες της σταρ για συνάντηση να πέφτουν στο κενό. Ωστόσο υπήρξε κάποιος που παρότρυνε τον rapper να στείλει μήνυμα και να συναντηθεί με την Kim, και φυσικά το κατάφερε.



Ποιος ήταν όμως αυτός πάει κάπου το μυαλό σου; Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτός που ενθάρρυνε τον Kanye West να στείλει στην Kim, ήταν ο Justin Bieber (το λες και σοκ). Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις ο Justin επισκέφθηκε τον Kanye στο ράντσο του στο Wyoming την προηγούμενη εβδομάδα. «Ο Justin θέλει να είναι υποστηρικτικός», ανέφερε μια πηγή στο People. «Ο Justin γνωρίζει ότι ο Kanye φτιάχνει νέα μουσική και εκτιμά πόσο μεγάλη πίεση έχει η παραγωγή νέας μουσικής».

«Ο Kanye δεν ήθελε να αντιμετωπίσει την Kim», συνέχισε η πηγή. «Δεν τον ένοιαζε που είχε γίνει δημόσιο θέαμα, αλλά αποφεύγει τις συγκρούσεις όταν είναι έτσι. Ξέρει ότι την απογοήτευσε και αυτό τον σκοτώνει». Ο Justin λοιπόν προφανώς είπε στον Kanye ότι έπρεπε να μιλήσει στην Kim, και κάπως έτσι ο rapper έστειλε τελικά μήνυμα στην σύζυγό του Kim και μίλησαν στο τηλέφωνο.