Η Kim Kardashian είναι μια ανάσα από το διαζύγιο και είναι καταρρακωμένη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian είναι μια ανάσα από το διαζύγιο και είναι καταρρακωμένη

Και δεν είναι ψέμα

Το μέλλον της Kim Kardashian και του Kanye West βρίσκεται ακόμη στον αέρα, αφού φαίνεται να μην έχει αλλάξει τίποτα απολύτως μεταξύ τους. Η 39χρονη reality star πήγε μέχρι το Wyoming τη Δευτέρα που μας πέρασε για να δει και να μιλήσει με τον 43χρονο ράπερ σύζυγό της, για πρώτη φορά μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως εκείνος δεν ήθελε και αρνούνταν να τη δει. Σε φωτογραφίες που την απαθανάτισε ο φακός από το ταξίδι της εκεί, η Kim έκλαιγε, καθώς μιλούσε με τον σύζυγό της μέσα στο αυτοκίνητό του.

Επέστρεψε στο σπίτι της στο Los Angeles την αμέσως επόμενη ημέρα. «Δεν παίρνει από τον Kanye αυτά που χρειάζεται», ανέφερε μια πηγή στο People και συνέχισε: «Ήταν στο σημείο αυτό όταν πήγε στο Cody, όπου βασικά θα του έλεγε πως ο γάμος τους τελείωσε και θα τον αποχαιρετούσε». Σύμφωνα με την πηγή ο Kanye θέλει ακόμη αυτός ο γάμος «να δουλέψει», αλλά δεν έχει κάνει κανένα βήμα για να φτιάξει τη σχέση του με την Kim.

Πρόσφατα της ζήτησε συγνώμη μέσω Twitter αφού αποκάλυψε πολύ προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τη σχέση τους σε πρόσφατο ράλι εκστρατείας. Μάλιστα παρακινήθηκε από τον Justin Bieber για να της στείλει μήνυμα και να μιλήσουν, ο οποίος τον είχε επισκεφθεί μέσα στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο. «Δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τι του λέει. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτά που του είπε πως χρειάζεται να αλλάξει» συνέχισε η πηγή.

Παρά τα όσα συνέβησαν πρόσφατα με την ακανόνιστη συμπεριφορά του Kanye, η Kim εξακολουθεί να μην είναι σίγουρη για το διαζύγιο ακόμα. «Η Kim είναι καταρρακωμένη», πρόσθεσε η πηγή. «Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να χωρίσει με τέσσερα παιδιά. Ξέρει ότι θα είναι καλά οικονομικά, αλλά οι ανησυχίες της είναι τα παιδιά και η συνεργασία με τον Kanye στο θέμα αυτό. Προχωράει σε διαζύγιο, αλλά ποιος ξέρει αν θα υπογράψει πραγματικά τα έγγραφα».