Έχεις δει τη βαφτιστήρα της Βίκυς Καγιά; Είναι μια καλλονή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει τη βαφτιστήρα της Βίκυς Καγιά; Είναι μια καλλονή

Δες πόσο όμορφη είναι

Αν νόμιζες πως τα γνώριζες όλα για την αγαπημένη σου κριτή και παρουσιάστρια στο Greece’s Next Top Model, Βίκυ Καγιά, τότε έκανες λάθος. Μεγάλο λάθος! Γνωρίζουμε πως η 42χρονη έχει δύο παιδάκια την Μπιάνκα και τον Κάρολο, έχει όμως κι ένα τρίτο, το οποίο τυπικά είναι το πρώτο της. Ένα πνευματικό παιδί, την βαφτιστήρα της, η οποία είναι τόσο σημαντική στη ζωή της όσο και τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια πριν αρκετά χρόνια και πριν γίνει μανούλα για πρώτη φορά, βάφτισε ένα κοριτσάκι, το οποίο βλέπαμε κατά καιρούς στα social media της, αλλά δεν είχαμε δώσει την απαραίτητη προσοχή. Η Αλεξία όπως είδαμε ότι την λένε μέσα από τα stories της Βίκυς Καγιά πριν από κάποιες ώρες, είχε τα γενέθλιά της κι έγινε 13 ετών. Και δεν φαντάζεσαι πόσο όμορφη είναι.

Δύο φωτογραφίες της Αλεξίας ανέβασε η Βίκυ Καγιά και έτσι μπορέσαμε να κάνουμε την σύγκριση στο πόσο έχει μεγαλώσει και πόσο όμορφο κορίτσι έχει γίνει. Στην πρώτη φωτογραφία, η παρουσιάστρια κρατά στην αγκαλιά της τη μικρή Αλεξία και είναι οι δύο εντελώς αγνώριστες. Πολύ μικρή η Αλεξία, νεότερη φυσικά και η Βίκυ Καγιά προτού κάνει οικογένεια, φανταστική φωτογραφία. Από εμάς είναι «ναι» που θα έλεγε και εκείνη.

Στην δεύτερη φωτογραφία η Αλεξία είναι πια ένα πανέμορφο 13χρονο κορίτσι και πραγματικά δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε πόσο γλυκιά και όμορφη είναι. Κάπως έτσι ευχήθηκε η Βίκυ Καγιά, και κάπως έτσι γνωρίσαμε κι εμείς την βαφτιστήρα της, την οποία ομολογουμένως είχαμε ξεχάσει.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.