O John Travolta, η Kelly Preston, το νέο τους μωρό και η Σαϊεντολογία

O John Travolta, η Kelly Preston, το νέο τους μωρό και η Σαϊεντολογία

Το ζευγάρι απέκτησε ένα νέο μωρό και, όπως φαίνεται, η θρησκεία τους συνέβαλλε καθοριστικά σε αυτή την απόφαση.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Kelly Preston, γυναίκα του John Travolta, έφερε στον κόσμο τον μικρό Benjamin, στην ηλικία των 48 ετών. Το ζευγάρι προσπαθούσε εδώ και τρία χρόνια να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί και τώρα που τα κατάφερε μιλάνε για το μικρό τους «θαύμα», μιας και η προχωρημένη ηλικία και των δύο δεν ήταν ευοίωνος παράγοντας. Το ενδιαφέρον στο θέμα όμως είναι άλλο.

Το ζευγάρι είχε χάσει το 2009 τον γιο τους Jett, ο οποίος έπασχε από αυτισμό, μετά από μία θανατηφόρα κρίση. Πιστοί όμως στην Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, την οποία ασπάζονται φανατικά και οι δύο, αποφάσισαν να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα νέο παιδί, επειδή η θρησκεία τους πιστεύει πως το πνεύμα του χαμένου τους γιου θα μπορούσε να ξαναζήσει μέσα σε ένα νέο σώμα. Όσο ανατριχιαστικό κι αν σας ακούγεται, ήταν το ισχυρότερο κίνητρο για αυτή τους την απόφαση.

Επίσης, η Preston δήλωσε πρόσφατα πως έκανε «ήσυχη γέννα», εξηγώντας πως σε όλη τη διάρκεια του τοκετού προσπάθησε να μην βγάλει την παραμικρή λέξη (πέρα από βογκητά) ούτως ώστε το παιδί της να μην επηρεαστεί από φωνές και να δημιουργήσει μία γαλήνια και ήρεμη προσωπικότητα. Ναι, καλά καταλάβατε, θεωρία της Σαϊεντολογίας και αυτό.