Ο πρώην της Ωνάση γίνεται μπαμπάς και η Denize μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρώην της Ωνάση γίνεται μπαμπάς και η Denize μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο

Και είναι πραγματικά φανταστικό

Ήταν τέλη Ιανουαρίου όταν η Denize Severo ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Η ξανθιά δημοσιογράφος που παντρεύτηκε με τον πρώην της Αθηνά Ωνάση τον Σεπτέμβριο του 2018, θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά κι έχει αρχίσει πια την αντίστροφη μέτρηση. Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πια πάρα πολύ, και τόσο εκείνη, όσο και ο αγαπημένος Alvaro de Miranda Neto, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Doda θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ που θα αποκτήσει έναν γιο. Ο αθλητής και πρώην της Αθηνά Ωνάση έχει ακόμη μία κόρη, τη Vivienne, που απέκτησε με τη Cibele Dorsa, ενώ έχει και την κηδεμονία του Fernando Oliva Jr, που απέκτησε η Cibele από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Fernando Oliva.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από περίπου δύο χρόνια και τώρα περιμένει το πρώτο του παιδάκι. Η Denize μας έχει δείξει ουκ ολίγες φορές τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ πριν από μερικές ημέρες έκαναν και το baby shower για τον μικρούλη.



Και όσο οι δυο τους προετοιμάζονται, η Denize μέσα από το Instagram account της μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο και πώς το έχει διακοσμήσει, και αλήθεια είναι πανέμορφο. Η ξανθιά δημοσιογράφος περιμένει από στιγμή σε στιγμή να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της και βλέπουμε τη λαχτάρα και την προσμονή της σε κάθε της post στο Instagram

Δες στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο.