Ο Sean Penn παντρεύτηκε κρυφά και δεν φαντάζεσαι με ποια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Sean Penn παντρεύτηκε κρυφά και δεν φαντάζεσαι με ποια

Ακόμη ένας μυστικός γάμος στο Hollywood

Φέτος που απαγορεύτηκαν οι γάμοι με πολύ κόσμο και καλεσμένους, φέτος πραγματοποιήθηκαν και οι περισσότεροι. Τόσο εντός συνόρων, όσο και εκτός, στην άλλη πλευρά του ατλαντικού. Μετά τον γάμο της Emma Stone που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, ακόμη ένας ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά την αγαπημένη του.

Και δεν είναι όποιος και όποιος ηθοποιός, αλλά ένας πασίγνωστος ηθοποιός που έχεις δει κι έχεις αγαπήσει μέσα από πολλές ταινίες στο παρελθόν. Ο Sean Penn (περί ου ο λόγος) ενώθηκε με τα ιερά δεσμά με την αγαπημένη του και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Αν μας διαβάζεις τότε ενδεχομένως να θυμάσαι και την σύντροφο (πλέον σύζυγος) του.

Ο Sean Penn και η Leila George βγαίνουν και είναι μαζί από το 2016. Τέσσερα χρόνια μετρούσε αυτή η σχέση πριν οι δυο τους γίνουν ένα κάτω από άκρα μυστικότητα. Την είδηση πρόδωσε η φιλάνθρωπος Irena Medavoy - σύζυγος του παραγωγού του «Black Swan» Mike Medavoy- η οποία έδωσε συγχαρητήρια στο ζευγάρι μέσω Instagram το βράδυ της Παρασκευής. «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που η Leila και ο Sean παντρεύτηκαν. Σας αγαπάμε!», έγραψε στην αρχή και συνέχισε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ένας βρήκε το άλλο του μισό, την αδελφή ψυχή του. Πρέπει να είστε μαζί. Ο θεός να ευλογεί εσάς και την οικογένεια που δημιουργήσατε». Το post της βέβαια για κάποιον λόγο έχει κατέβει από το Instagram, ωστόσο πρόλαβε να μας μεταδόσει την είδηση.