Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εντυπωσιάζει

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εντυπωσιάζει

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε χρειάζεται τίποτα για να είναι λαμπερή

Ο κόσμος της showbiz είναι λαμπερός. Σε τέτοιον βαθμό που πολλές φορές δεν το πιστεύεις. Οι γυναίκες ειδικά έχουν έναν σωρό επιλογές για να ασχοληθούν με το beaute τους. Τα μακιγιάζ που βλέπουμε είναι τόσο εντυπωσιακά που ενίοτε αλλάζουν όλο το πρόσωπο του ανθρώπου και όταν αυτό αφαιρείται συνειδητοποιούμε την τεράστια διαφορά που κάνει.

Δεν είναι, όμως, λίγες και οι φορές που ακόμα και χωρίς τη βοήθεια του makeup μία celebrity είναι τόσο λαμπερή που μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί επιλέγει να βαφτεί εξαρχής, εφόσον ουσιαστικά δε χρειάζεται τίποτα.




Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μία από αυτές τις κοπέλες. Η παρουσιάστρια, που απολαμβάνουμε σε διάσημα πλατό της Ελληνικής τηλεόρασης, δημοσιεύει φωτογραφίες από την παραλία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είναι τόσο εκθαμβωτική που αποτελούν beach inspiration και για όσες πρόκειται να τραβήξεις στη συνέχεια.

Αυτές τις μέρες η Ευρυδίκη βρίσκεται στη Μύκονο με τον καλό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, απ’ όπου και μοιράζεται φωτογραφικό υλικό. Ανάμεσα στα υπέροχα stories, λοιπόν, ήταν και μία selfie στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και βλέποντάς τη θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό με το πόσο γλυκιά και πανέμορφη είναι.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία.