Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το απρόσμενο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού σε photo της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το απρόσμενο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού σε photo της

Σχολίασε όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά και για την αποχώρησή της από την εκπομπή

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι το κορίτσι που όλοι θέλουν να βλέπουν στην τηλεόραση σήμερα. Είναι μία από τις πιο φρέσκες παρουσίες της Ελληνικής τηλεόρασης και ειδικά μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, η δημοφιλία της απογειώθηκε. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι πλέον μετράει πάνω από 500 χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που ανυπομονούν για κάθε της post.

Η μελαχρινή παρουσιάστρια έχει κερδίσει πλέον το κοινό της με την ευχάριστη προσωπικότητά της και ένας επιπλέον λόγος που είχε για να συντονιστεί για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν εκείνη. Επί δύο χρόνια, λοιπόν, μας κρατούσε συντροφιά από εκεί, όμως, στο τέλος της φετινής σεζόν, η Ευρυδίκη ανακοίνωσε την αποχώρησή της.




Έκτοτε, τη βλέπουμε να περνάει φανταστικά στις διακοπές της στα νησιά της χώρας, και ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος από τις καταπληκτικές φωτογραφίες που το πιστοποιούν. Αυτές τις ημέρες, η Ευρυδίκη βρίσκεται στη Μύκονο με τον καλό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, και μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Φυσικά και από τέτοιες διακοπές δε θα λείψουν οι φωτογραφίες με μαγιό, που, ως γνωστόν, είναι το στοιχείο της, αφού έχει κι ένα καταπληκτικό κορμί που γυμνάζει τακτικά και μας αφήνει να θαυμάζουμε τα αποτελέσματα.

Η Ναταλία Γερμανού είδε μία από αυτές τις φωτογραφίες και δεν άντεξε να μη σχολιάσει, τόσο για την ομορφιά της όσο και για την αποχώρησή της από την εκπομπή.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις τη φωτογραφία και τα σχόλια.