Το ξέσπασμα του Snik και το video με το έξαλλο μήνυμά του

Ανθία Φιλιππή
Το ξέσπασμα του Snik και το video με το έξαλλο μήνυμά του

Δεν περίμενε ότι θα συμβεί ποτέ αυτό και ξέσπασε στα social media.

Το τελευταίο που θα περίμενες να δεις στα social αυτές τις ημέρες, είναι το ξέσπασμα του Snik. Ο διάσημος trap καλλιτέχνης βγήκε εκτός εαυτού και αποφάσισε να μιλήσει έξω από τα δόντια στα social, με ένα video που εξηγεί τι τον έχει φέρει σε αυτή την έξαλλη κατάσταση. Αφορμή του ξεσπάσματός του στάθηκε το νέο τραγούδι «Bosses» με τους εξίσου αγαπητούς Light και Mad Clip.

Έχουμε όλοι συνηθίσει να βλέπουμε τους παραπάνω καλλιτέχνες στις πεντάδες των Trends του YouTube και πολλές φορές ακόμη και στην πρώτη θέση των τάσεων για περισσότερο από μια εβδομάδα, με τα views να ξεπερνούν κατά πολύ τις προσδοκίες μας.

Τόσο σε εμάς, όσο και στον Snik, που το τελευταίο διάστημα έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία με τις κυκλοφορίες του, τις συνεργασίες του αλλά και το νέο του album «Top Boy», φάνηκε περίεργο το γεγονός ότι το νέο του κομμάτι «Bosses» όχι μόνο δε βρίσκεται στα Trends, δεν αγγίζει ούτε στο ελάχιστο τα views που περιμέναμε να έχει.

Αυτό αρκούσε για τον καλλιτέχνη και ο κόμπος έφτασε στο χτένι! Έγινε το ξέσπασμα που φαντάζεσαι, μόνο που η έκρηξη του είναι πραγματικά έντονη. Εξοργισμένος τράβηξε και ανέβασε ένα video στο οποίο εξηγεί-με το δικό του αιχμηρό τρόπο- τι πιστεύει ότι έχει συμβεί και για ποιο λόγο το κομμάτι «Bosses» έχει αυτή την τύχη. «Το τραγούδι δεν έχει μπει καν στα trends, δεν βγαίνει προτεινόμενο πουθενά. Έχει φάει shadow ban για κάποιο άγνωστο λόγο. Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάνω από ένα εκατομμύριο σήμερα» είπε μεταξύ άλλων ο Snik.

Άκουσε στο παρακάτω video όσα είπε ο Snik: