Η πιο όμορφη μελαχρινή του GNTM σήμερα είναι άλλη με κοντά μαλλιά & tattoo

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πιο όμορφη μελαχρινή του GNTM σήμερα είναι άλλη με κοντά μαλλιά & tattoo

Δες πόσο έχει αλλάξει

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το Next Top Model ήρθε για πρώτη φορά στις οθόνες μας μέσω της συχνότητας του Ant1 και η αλήθεια είναι πως αρκετές από τις παίκτριες που γνωρίσαμε τότε, δεν τις αναγνωρίζουμε με τίποτα σήμερα. Αρκετές είναι αυτές που έχουν παντρευτεί και έχουν γίνει μανούλες, ενώ ελάχιστες ακολούθησαν εν τέλει τον κόσμο της μόδας μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Άλλες πάλι έχουν αλλάξει τόσο εξωτερική εμφάνιση που μας παίρνει αρκετή ώρα για να συνειδητοποιήσουμε ποια είναι. Και το ίδιο μας συνέβη και με την κοπέλα για την οποία και σου γράφουμε τις γραμμές αυτές. Η Χριστίνα Παντελίδη ήταν μία από τις πιο όμορφες μελαχρινές συμμετέχουσες του παιχνιδιού, η οποία δεν κατάφερε να φτάσει πολύ μακριά στο παιχνίδι.

Σήμερα, η παίκτρια του reality μοντέλων έχει παντρευτεί και έχει κάνει παιδάκι, όμως είναι σχεδόν αγνώριστη στην εξωτερική της εμφάνιση. Θυμάσαι τα μαύρα πλούσια μακριά μαλλιά της; Ε μάλλον ήρθε η ώρα να τα ξεχάσεις, γιατί η πρώην παίκτρια όχι απλά τα έχει κόψει σε ένα πολύ κοντό bob, υπήρχε στιγμή που τα είχε βάψει και ροζ σε κάποια περίοδο της ζωής της. Έχει κάνει αρκετά τατουάζ, ενώ σήμερα τα μαλλιά της έχουν ένα περίπου μεσαίο ύψος και ένα πιο καφετί χρώμα.

Εμείς βρήκαμε το Instagram account της και συγκεντρώσαμε κάποιες φωτογραφίες της από αυτό για να τις δεις στη gallery. Ωστόσο προφανώς και θα δεις φωτογραφίες της από όλα αυτά τα χρόνια, και μπορεί να σου παίρνει χρόνο στην αρχή, όμως μετά από λίγο και παρατηρώντας καλά εκείνη την ελιά στο πρόσωπό της θα δεις πως δεν έχει αλλάξει και πολύ εν τέλει.