Έχεις δει τη γιαγιά της Kate Middleton; (photo)

Πατούλια Κατερίνα
Έχεις δει τη γιαγιά της Kate Middleton; (photo)

Το Παλάτι υμνεί την γιαγιά της Middleton

Την ίδια μέρα που ο λογαριασμός του William και της Kate Middleton στο Instagram ευχόταν χρόνια πολλά στην Meghan Markle, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge φρόντισαν να δημοσιεύσουν δύο posts ακόμα.

Η Kate Middleton έχει ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της με μάσκα και είναι το δεύτερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, που εμφανίζεται κρατώντας αποστάσεις και φορώντας την προστατευτική μάσκα.

Η Kate φρόντισε εν μέσω πανδημίας να στηρίξει τις οικογένειες που είχαν ανάγκη ήδη πρώτης βοήθειας για τα παιδιά τους και μιλώντας με 19 διαφορετικά brands της Βρετανίας, συγκέντρωσε 10.000 νέα αντικείμενα για τις 40 τράπεζες που συγκεντρώνουν πράγματα για μωρά σε όλη τη Βρετανία.

Λίγο νωρίτερα, με post το Instagram, η Kate είχε υμνήσει και την γιαγιά της Valerie Middleton που είχε υπηρετήσει εθελοντικά στον Ερυθρό Σταυρό στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου.

Η Kate μίλησε με την γιαγιά Valerie, και για την 150η εππέτειο του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού, έγραψε ένα ιδιαίτερο γράμμα για 150 άτομα, εθελοντές και εργαζομένους που εργάστηκαν στον Ερυθρό Σταυρό.



Η γιαγιά της Kate είναι στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, στο κέντρο!