Παίκτρια του Survivor παντρεύεται και ιδού η αγγελία του γάμου της

Παίκτρια του Survivor παντρεύεται και ιδού η αγγελία του γάμου της

Χώρισε και παντρεύεται άλλον

Το Survivor πέρασε πολύ πρόσφατα από τις –τηλεοπτικές- ζωές μας και γνωρίσαμε και αρκετά παιδιά που δοκιμάστηκαν στο reality επιβίωσης. Μία από αυτές είναι και η παίκτρια για την οποία μιλάμε, και η οποία σε λίγο καιρό ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Το παράδοξο βέβαια είναι πως δεν παντρεύεται αυτόν που φαντάζεσαι, αν φαντάζεσαι κάποιον.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη σεζόν του Survivor και την ομάδα των Μαχητών, πρόκειται πολύ σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της Αντώνη Γαλάτη. Η σχέση της Ελισάβετ και του αγαπημένου της διατροφολόγου δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι και σήμερα που ανακοινώθηκε ο γάμος τους. Μέχρι πρότινος όλοι γνώριζαν την προηγούμενη σχέση του μοντέλου, με τον Μίκη Καλογηράτο, με τον οποίο ήταν μαζί πολλά χρόνια και τους είχαμε δει μαζί και στο My man can.

Δεν ξέρουμε που και πότε χάλασε η μεταξύ τους σχέση, όμως η Ελισάβετ δεν άργησε να βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Αντώνη. Και όχι απλά βρήκε τον έρωτα, αλλά παντρεύεται κιόλας, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το ζευγάρι κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους, όπως ίσως και να έχεις παρατηρήσει, αφού αν ρίξεις μια ματιά στα Instagram accounts τους θα δεις πως δεν έχουν καθόλου κοινές φωτογραφίες, και όχι αυτό δεν είναι κακό.

Η εφημερίδα Espresso δημοσίευσε μάλιστα και την αναγγελία του γάμου του ζευγαριού. Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Παλαιά Φώκαια, περιοχή της μόνιμης κατοικίας και των δύο.