Η selfie της Megan Fox με τον νέο σύντροφο, θα κάνει τον πρώην της να ζηλέψει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η selfie της Megan Fox με τον νέο σύντροφο, θα κάνει τον πρώην της να ζηλέψει

Η σχέση τους έχει πάει σε άλλο level

Το 2020 ο μεγαλύτερος εχθρός των σχέσεων και των ζευγαριών δεν είναι κανένας άλλος παρά μόνο η καραντίνα. Η καραντίνα χώρισε πολλά ζευγάρια και ανάμεσα σε αυτά κι ένα πολύ διάσημο ζευγάρι στο Hollywood, το οποίο ήταν μαζί 10 χρόνια και είχε αποκτήσει και τρία παιδιά. Και όσο περίεργο και αν σου φαίνεται εκπλαγήκαμε και στεναχωρηθήκαμε, και ας είχαμε ακούσει άπειρες φορές τα προηγούμενα χρόνια πως βρίσκονται μια ανάσα από τον χωρισμό.

Το πιο «περίεργο» στην όλη κατάσταση, είναι πως εκείνη δεν άργησε ούτε μισή μέρα να βρει αντικαταστάτη, αφού εξαρχής οι φήμες ανέφεραν, πως η αιτία του χωρισμού τους δεν ήταν μόνο η καραντίνα, αλλά και η στενή σχέση που είχε αποκτήσει η ηθοποιός με τον τραγουδιστή, στους οποίου το video clip συμμετέχει. Η σχέση τους ξεκίνησε την αμέσως επόμενη μέρα, ενώ λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση κυκλοφόρησαν και οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες. Κανείς από τους δύο μέχρι εκείνη την ημέρα βέβαια δεν είχε μιλήσει για την σχέση τους και αν πράγματι είναι μαζί.

Μια φωτογραφία στο Instagram από τον rapper όμως πριν από δύο εβδομάδες ήταν αρκετή όχι απλά για να επιβεβαιωθεί το ειδύλλιο, αλλά και για να συνειδητοποιήσουμε πως η ηθοποιός είναι φουλ ερωτευμένη.

Και αν φυσικά νόμιζες πως τα είδες όλα με εκείνη τη φωτό και το caption του rapper, τότε μάλλον δεν έχεις ακόμη τη φωτό που ανέβασε πριν από κάποιες ώρες στο δικό της Instagram account η Megan Fox. Και με το δικό της caption νιώθουμε πως θέλουμε να κάνουμε ένα υποστηρικτικό «ταπ ταπ» στην πλάτη του Brian Austin Green.