Megan Fox: Η φράση για τον νέο της έρωτα «έσβησε» τον γάμο της με τον Brian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Megan Fox: Η φράση για τον νέο της έρωτα «έσβησε» τον γάμο της με τον Brian

Διακρίνεις κι εσύ μια κάποια υπερβολή;

Το Hollywood το τελευταίο διάστημα δεν μας έχει λυπηθεί καθόλου με τις νέες ειδήσεις που μας φέρνει. Πριν από δύο μήνες μάθαμε για τον χωρισμό του Brian Austin Green και της Megan Fox, έπειτα από δέκα χρόνια κοινής ζωής και τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί. Ουκ ολίγες φορές μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε ακούσει πως οι δυο τους είναι ένα βήμα από τον χωρισμό, πάντα όμως διαψεύδοντας κάθε είδηση. Αυτή τη φορά που δε είχαμε ακούσει τίποτα, μας εξέπληξαν με την απόφασή τους. Η ηθοποιός μάλιστα δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Brian στο πρόσωπο του Machine Gun Kelly.

Και αν στην αρχή κανείς από τους δύο δεν παραδεχόταν τη μεταξύ τους σχέση, στην πορεία άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες με τους δυο τους. Δυο μήνες μετράμε από την σχέση τους και μόλις εχθές οι δυο τους επιβεβαίωσαν τη σχέση τους στο Instagram. Τη φωτογραφία ανέβασε στο account του ο rapper, με το caption να είναι ο ορισμός της υπερβολής. Η λεζάντα αυτή ίσως και να ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά για τον Brian Austin Green, ο οποίος είδε 10 χρόνια να εξαφανίζονται εν μια νυκτί.

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι στο καλό έγραφε αυτό το caption και δεν θα σε κρατήσουμε άλλο σε αγωνία, θα σου το πούμε ευθύς. Με τους δυο τους σε ασπρόμαυρο φόντο να ποζάρουν αγκαλιά στον καθρέφτη και τη Megan να κάνει γκριμάτσα, ο Machine Gun Kelly έγραψε: «Περίμενα μια αιωνιότητα για να σε βρω ξανά».

Και αναρωτιόμαστε εμείς τώρα, πως στο καλό περίμενε αιωνιότητα όταν γνωρίζονται και είναι μαζί λιγότερο από τρεις μήνες; Θα τρελαθούμε εντελώς; Τόσο πολύ κεραυνοβολήθηκαν ή εμείς είμαστε παράλογες με αυτό το caption;