Η Δανάη Παππά είναι στην Πάρο, αλλά δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους

Η Δανάη Παππά είναι στην Πάρο, αλλά δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους

Πηγαίνει διακοπές, αλλά προσέχει την υγεία της

Λίγους μήνες πριν, ο καιρός δεν περνούσε με τίποτα. Ήταν λες και η καραντίνα έφερε μαζί της και κάποιου είδους slow motion κι έκανε τα ρολόγια να κινούνται πιο αργά απ’ ό,τι συνήθως. Δεν είχαμε ξαναζήσει τέτοια κατάσταση και όλοι βρεθήκαμε προ εκπλήξεως να μην μπορούμε να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο να προσαρμοστούμε. Κι όμως, σιγά-σιγά το κάναμε και περιμέναμε καρτερικά να βγει η ανακοίνωση που θα σήμανε την ελευθερία απόδρασης από το σπίτι μας.

Πάνω, όμως, που επιστρέψαμε σε έναν βαθμό στην πρότερη κατάσταση -με την επιβαλλόμενη προσοχή που χρειάζεται μέσω της απολύμανσης και των κοινωνικών αποστάσεων- τα κρούσματα άρχισαν πάλι να αυξάνονται, προς όχι μεγάλη έκπληξή μας. Το καλοκαίρι είναι κατά κανόνα μία εποχή που οι άνθρωποι βγαίνουν έξω. Αν προσθέσεις και τον τουρισμό, δε χρειάζεται και πολύ.

Οπότε, είμαστε όλοι σε μία φάση που προσέχουμε και στην περίπτωση που πάμε διακοπές, εντείνουμε περισσότερο τα μέτρα, με καθαρισμούς και μάσκες όποτε υπάρχει πολύς κόσμος. Και σε ανάλογη περίπτωση θα είναι και οι διάσημοι celebrities, πολλοί από τους οποίους προσπαθούν να δώσουν το καλό παράδειγμα μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram.




Η Δανάη Παππά αυτές τις μέρες είναι στην Πάρο, όπου περνάει τις διακοπές της, κι από εκεί έκανε μία ανάρτηση για τη σημασία της ασφάλειάς μας λόγω των συνθηκών με τον κορονοϊό.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.