Μετά τον μυστικό αρραβώνα, οργιάζουν οι φήμες πως το ζευγάρι παντρεύτηκε ήδη

Πατούλια Κατερίνα
Μετά τον μυστικό αρραβώνα, οργιάζουν οι φήμες πως το ζευγάρι παντρεύτηκε ήδη

Έναν μήνα μετά τον αρραβώνα, όλοι μιλούν για μυστικό γάμο

Δεν έχει περάσει ένας μήνας από την στιγμή που το νεαρό ζευγάρι ανακοίνωσε τον μυστικό αρραβώνα του.

Εκείνος μόλις 21, εκείνη μόνο 25, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα. Και μπορεί ο αρραβώνας να έγινε με δόξα και τιμή και με τους γονείς του ζευγαριού παρόντες, φαίνεται όμως πως έχει υπάρξει και μυστικός γάμος.

Αυτό καταλάβαμε τουλάχιστον από το story της καλλονής, μιας και στο χέρι του αρραβωνιαστικού της εμφανίστηκε μια χρυσή βέρα.
Μιλάμε φυσικά τον Brooklyn Beckham, τον πρωτότοκο γιο του David και της Victoria Beckham, που είναι πιθανό να έχει ήδη παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Nicola Peltz.

Το χέρι του νεαρού Brooklyn κοσμεί μια βέρα, κοντά στο τατουάζ 1974, την ημερομηνία γέννησης της μαμάς του και το νούμερο 7, το νούμερο στη φανέλα του μπαμπά του όταν εκείνος μεσουρανούσε στη Manchester United.

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει την γαμήλια φημολογία ενώ βρίσκεται στο Λονδίνο το διάστημα αυτό.
Από τον αρραβώνα της και μετά, η Nicola φοράει με υπερηφάνεια το μονόπετρο αξίας 350.000 λιρών.Δες και την φωτογραφία που άναψε φωτιές στην παρακάτω gallery

DPG Network