Κατερίνα Καινούργιου: Η selfie στη θάλασσα και το σημαντικό μήνυμα

Κατερίνα Καινούργιου: Η selfie στη θάλασσα και το σημαντικό μήνυμα

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είπε κάτι πολύ όμορφο

Βαδίζουμε ολοταχώς για τα μέσα του Αυγούστου και οι εκδρομείς είναι περισσότεροι από ποτέ. Αυτός ο μήνας φημίζεται για τα μπάνια του στη θάλασσα, για τις διακοπές στα υπέροχα Ελληνικά νησιά και γενικότερα για την πιο χαλαρή του διάθεση. Το χρειαζόμαστε, άλλωστε, πριν αρχίσει και πάλι δυναμικά η χρονιά και πρέπει να έχουμε αποφορτιστεί από την κούραση των προηγούμενων μηνών.

Οι διάσημοι, λοιπόν, θα το τιμήσουν αυτό το συνήθειο. Θα φύγουν από την Αθήνα αυτήν την περίοδο για να απολαύσουν τα υπέροχα νησιώτικα νερά και εννοείται ότι δε θα μας ξεχάσουν, ανεβάζοντας φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου που χαλαρώνει με την παραμονή της στις πιο όμορφες παραλίες του χάρτη μας, αποφάσισε πριν από μερικές ώρες να ανεβάσει μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το μαγιό της και… σχεδόν χωρίς μακιγιάζ. Τι εννοούμε με αυτό;




Η αγαπημένη παρουσιάστρια εξήγησε αστειευόμενη στο caption της ανάρτησης ότι γενικά δεν έχει βάλει makeup για τη λήψη, όμως, έχουν μείνει μερικά extensions βλεφαρίδας, τα μισά εκ των οποίων έχουν ξεκολλήσει.

Πέρα από την ξέγνοιαστη φωτογραφία, η Κατερίνα δεν παρέλειψε να περάσει ένα πολύ όμορφο και σημαντικό μήνυμα, λέγοντας η κάθε μία να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που την κάνει να αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό της.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Μια σέλφι κάτω από τον έντονο καλοκαιρινό ήλιο… και, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, άβαφη είμαι, με κάτι extensions βλεφαρίδες που οι μισές έχουν ξεκολλήσει)

Αλλά να σας πω κάτι κορίτσια μου; Όπως νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της η καθεμία...

Και μην ξεχνάτε: Χρειαζόμαστε γυναίκες που να στηρίζουν τις γυναίκες...

Σας στέλνω αγάπη»

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την εντυπωσιακή φωτογραφία.