Γερμανού - Χρηστίδου: Η δημόσια συζήτηση στο Twitter που δεν περίμενες

Γερμανού - Χρηστίδου: Η δημόσια συζήτηση στο Twitter που δεν περίμενες

Πρόκειται για έναν αστείο διάλογο μεταξύ των παρουσιαστριών

Μας αρέσει όταν οι διάσημες έχουν όρεξη για πλάκα και δεν έχουν πρόβλημα να την κάνουν και δημόσια μπροστά στους χιλιάδες followers τους. Έτσι δείχνουν πόσο ακομπλεξάριστες είναι και πόσο δεν τους ενδιαφέρει που όλα τα βλέμματα είναι πάνω τους, αλλά συνεχίζουν να παραμένουν απλοί άνθρωποι. Έτσι τις αγαπάμε και λίγο περισσότερο, αφού καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται περί λίγο πιο δικών μας ανθρώπων κι όχι απόμακρων celebrities.

Η Ναταλία Γερμανού και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι δύο αγαπημένες παρουσιάστριες που ξεκάθαρα εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία. Τόσο η μία όσο και η άλλη δε χάνουν ευκαιρία να αστειεύονται και φαίνεται ότι η προσωπικότητά τους είναι τόσο διασκεδαστική που δικαιολογούνται οι εκατοντάδες χιλιάδες followers τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Έχουν να δουν πράγματα που δε θα τους κάνουν να βαρεθούν και το ξέρουν.

Αυτήν τη φορά, ο χώρος στον οποίο συνέβη το μεταξύ τους συμβάν είναι το Twitter. Εκεί η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να σχολιάσει για τις παιδικές φωνές που ακούγονται το καλοκαίρι αστειευόμενη, και η Σίσσυ δε δίστασε να πάει από κάτω να αφήσει το δικό της σχόλιο, προφανώς ορμώμενη από τη δική της, προσωπική εμπειρία.

Μόλις δεις τα σχόλια της μίας και της άλλης, κατευθείαν θα εκτιμήσεις περισσότερο το χιούμορ τους, αλλά κυρίως τη διάθεσή τους να το κάνουν αυτό σε μία δημόσια πλατφόρμα.Το σίγουρο είναι ότι ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Δες στη συνέχεια τι ακριβώς συνέβη.