Η πιο sexy παίκτρια του GNTM άλλαξε look & είναι σούπερ ανανεωμένη (photos)

Η πιο sexy παίκτρια του GNTM άλλαξε look & είναι σούπερ ανανεωμένη (photos)

Ξέχνα την παλιά της εμφάνιση! Αυτή είναι η τεράστια αλλαγή που τόλμησε.

Τι κι αν έχει περάσει σχεδόν 1,5 χρόνος από το φινάλε του πρώτου GNTM, τα κορίτσια φιγουράρουν ακόμη με επιτυχία στα social media αλλά και στα πιο hot νέα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Υπήρχαν πολλά κορίτσια που οι τηλεθεατές αγάπησαν από τον διαγωνισμό, για εμάς όμως κάποια ονόματα κέρδισαν μια ξεχωριστή θέση και αυτό το κορίτσι που σου έχουμε είναι ένα από αυτά. Παρά την τεράστια αλλαγή που τόλμησε να κάνει, παραμένει η πιο sexy παίκτρια του GNTM.

Το κορίτσι αυτό ήταν μια από τις πιο hot παρουσίες του διαγωνισμού, αλλά και μια παίκτρια που άξιζε τη θέση της μέσα στο παιχνίδι. Πανέμορφη, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αλλά και πείσμα, έφτασε στο στόχο της και ξεχώρισε με τις ανεπανάληπτες πόζες στις φωτογραφίες της.

Την έχουμε συνηθίσει σε αλλαγές και σίγουρα το make over που της έκαναν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα μας μείνει αξέχαστο. Το καρέ κούρεμα στα μαλλιά της αναμφισβήτητα ήταν η καλύτερη επιλογή για το πρόσωπό της, φαίνεται όμως πια ότι η μελαχρινή καλλονή ήθελε μια αλλαγή στο look της. Ο λόγος για την Άννα Αμανατίδου και την πιο τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της. Ξέχνα λοιπόν την «παλιά» Άννα και ετοιμάσου να δεις την τεράστια αλλαγή που έκανε.

Στο προσωπικό της προφίλ στο instagram αποκάλυψε με μια σειρά φωτογραφιών την τεράστια αλλά και τολμηρή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της και σχεδόν τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Σίγουρα ό,τι αλλαγή κι αν κάνει στα μαλλιά της θα παραμένει sexy, πάντως αν κρίνουμε από τα likes και τα σχόλια που μάζεψαν οι φωτογραφίες της, οι πιστοί της ακόλουθοι ενθουσιάστηκαν με την αλλαγή της.

Δες στη gallery την αλλαγή στα μαλλιά της.