Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Το μήνυμά της έναν μήνα μετά

Δυστυχώς, τον προηγούμενο μήνα, ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν βρήκε την πρώην παίκτρια του MasterChef, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Ο αγαπημένος της μπαμπάς βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά τους. Η σεφ, άλλωστε, ήταν γνωστό πόσο πολύ τον αγαπούσε και το γεγονός, όπως θα περιμέναμε, είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί. Μάλιστα, και ο αδερφός της είχε πολύ καλή σχέση μαζί του, συγκινώντας με το μήνυμά του στο Facebook μετά τον θάνατό του.

Από τότε, έχουμε κλείσει πια μήνα, τον οποίο η Σπυριδούλα αποφάσισε να περάσει στο πατρικό της στον Βόλο. Είθισται σε τέτοιες τόσο δύσκολες καταστάσεις, η οικογένεια να έρχεται πιο κοντά από ποτέ για να στηρίξει ο ένας τον άλλον. Μία απώλεια είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμη και τότε είναι που έχουμε περισσότερο ανάγκη τους δικούς μας ανθρώπους.

Πριν από μερικές ώρες, τώρα, η διάσημη σεφ αποφάσισε να κάνει την πρώτη ανάρτηση μετά τον χαμό του και, συγκεκριμένα, ένα story με το οποίο ευχαριστεί όλον τον κόσμο για τη στήριξη που της έδωσε αυτό το διάστημα κι ενημερώνοντας ότι βρίσκεται στον Βόλο.

Μάλλον με αυτό το story έδειξε ότι τώρα ένιωσε έτοιμη να ανοιχτεί έστω και λίγο, αφού γνωρίζει ότι κάνοντάς το σίγουρα θα της έρθουν απαντήσεις και reactions από τους πιστούς της followers.

Δες τι ανέβασε στη συνέχεια.