Η αφιέρωση του Snik στην Ηλιάνα Παπαγεργίου για τη νέα της εκπομπή

Η αφιέρωση του Snik στην Ηλιάνα Παπαγεργίου για τη νέα της εκπομπή

Ο ράπερ στηρίζει τη σύντροφό του με κάθε τρόπο

Ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το ζευγάρι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτόν τον χρόνο. Το μοντέλο είχε επανέλθει δυναμικά στη showbiz της Ελλάδας με τη συμμετοχή της στο πάνελ του Greece’s Next Top Model και έγινε κατευθείαν το it girl και ο άνθρωπος που έψαχναν περισσότερο στις αναζητήσεις στη Google. Έφερε όλο τον αέρα της ανανέωσης που έλειπε από την Ελληνική τηλεόραση, μαζί με πολύ ταπεραμέντο και -φυσικά- ομορφιά.

Ο ράπερ, από την άλλη, έχει επίσης το δικό του κοινό που τον λατρεύει κι ανυπομονεί για κάθε του νέα δουλειά. Στον δικό του τομέα είναι top κι έτσι οι fans του όχι μόνο ασχολούνται με τα τραγούδια του, αλλά περιμένουν κάθε νεότερο για την προσωπική του ζωή. Οπότε, ήταν μόνο αναμενόμενο ότι όταν θα μαθεύονταν τα νέα για τη σχέση τους θα δημιουργούσαν έναν «πανικό».

Τώρα, η Παπαγεωργίου ετοιμάζεται να αναλάβει μία νέα εκπομπή στην τηλεόραση -Pop Up- και ο Alpha δημοσίευσε το τρέιλερ της. Ο καλός της, για να τη στηρίξει στο νέο της βήμα, έκανε story το βίντεο και έγραψε πάνω «Big ILI» και ευχή για καλή αρχή.

Μα πόσο ερωτευμένο είναι πια αυτό το ζευγάρι.

Δες περισσότερα στη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/CDwtBynj1MS