Βίκυ Καγιά: Η black n' white φωτογραφία με το απίστευτο κορμί της

Βίκυ Καγιά: Η black n' white φωτογραφία με το απίστευτο κορμί της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

Έχουμε πολλές celebrities στην εγχώρια showbiz και σε κάθε τομέα. Κατά καιρούς, έχουν περάσει τραγουδίστριες, ηθοποιοί, παρουσιάστριες, μοντέλα, ενίοτε συνδυάζοντας παραπάνω από μία ιδιότητες και συγκεντρώνοντας μεγάλο και πιστό κοινό στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η Βίκυ Καγιά είναι μία από αυτές τις τελευταίες περιπτώσεις. Η καριέρα της ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 14 ετών με τις διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις της να σηματοδοτούν την έναρξη της πορείας της στο modelling. Η εξωτερική της εμφάνιση, το ταλέντο και η δουλειά της απέδωσαν γρήγορα κι έτσι οι επαγγελματικές προτάσεις δε σταμάτησαν να έρχονται η μία μετά την άλλη.




Το 2006, όμως, ήταν η χρονιά που έκανε την αρχή στο κομμάτι της παρουσίασης με το So You Think You Can Dance, για να φτάσουμε να την απολαμβάνουμε στο Greece’s Next Top Model και στο Shopping Star.

Πέρα από τα καθαρά επαγγελματικά, η Βίκυ Καγιά είναι γενικά μία πολύ ωραία γυναίκα, ανεξάρτητα από τις επιτηδευμένες -ή μη- πόζες του modelling και οι αναλογίες του κορμιού της στα 42 της χρόνια είναι για συγχαρητήρια. Προφανώς, αυτό σημαίνει ότι προσέχει τη διατροφή της και έχει ενσωματώσει τη γυμναστική στο πρόγραμμα, και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους.

Η black n’ white φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ώρες αποτελεί μία από τις φορές που το κορμί της «μιλάει» από μόνο του.

Δες τη.