Ένα παλάτι για την Meghan: Το συγκλονιστικό σπίτι του ζευγαριού στη Santa Barbara (video)

Ένα παλάτι για την Meghan: Το συγκλονιστικό σπίτι του ζευγαριού στη Santa Barbara (video)

Μία ταπεινή έπαυλη για να στεγάσουν την οικογενειακή τους θαλπωρή.

Με ένα βιβλίο επικεντρωμένο στη ζωή και τον έρωτά τους να προκαλεί αντιδράσεις και με κάθε τους κίνηση να βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή στο μικροσκόπιο, οι Meghan Markle και Harry, φαίνεται να μη δίνουν και μεγάλη σημασία σε όσα συμβαίνουν γύρω τους, έχοντας επικεντρωθεί στο νέο τους, σπουδαίο βήμα.

Το πρώην Royal ζεύγος λοιπόν, το οποίο απαρνήθηκε τη Βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο που μας πέρασε, τότε που το πιο σημαντικό γεγονός, όντως φάνταζε αυτό, αποφάσισε να μετακομίσει στο Los Angeles για ένα καλύτερο αύριο. Και μιας και η Meghan στερήθηκε το παλάτι που πάντα της αναλογούσε, είπαν να διορθώσουν κάπως τα πράγματα και να αγοράσουν κάτι που θυμίζει αρκετά την κατοικία των βασιλέων, στη Santa Barbara.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, το ζεύγος μόλις μετακόμισε στο υπερπολυτελές σπίτι το οποίο χτίστηκε το 2003 και τους στοίχισε 14,7 εκατομμύρια δολάρια. Το οίκημα διαθέτει 9 υπνοδωμάτια και… 16 μπάνια, φυσικά πισίνα και κήπο, γυμναστήριο, σπα, αίθουσα σινεμά, κελάρι, γκαράζ για τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα και γήπεδο τένις. Αξίζει να αναφερθεί, ότι οι γείτονές τους, είναι μεταξύ άλλων, η Oprah Winfrey και η Ellen DeGeneres.

Μάλιστα σύμφωνα με το TMZ, δίπλα από το κυρίως οίκημα, υπάρχει ένα μικρότερο, εξίσου πολυτελές σπίτι, στο οποίο μένει η μητέρα της Meghan, Doria.

Στο παρακάτω video, μπορείς να δεις το υπέροχο σπίτι και να… κλάψεις με την ησυχία σου!