Δέσποινα Βανδή: Θα νοσταλγήσεις με αυτό που έκανε το βράδυ της Παρασκευής

Δέσποινα Βανδή: Θα νοσταλγήσεις με αυτό που έκανε το βράδυ της Παρασκευής

Φαντάζεσαι τι μπορεί να ήταν;

Τα βράδια του καλοκαιριού έχουν κάτι πιο ιδιαίτερο. Κάτι η πιο ξεκούραστη ατμόσφαιρα, κάτι η γενικότερη ξέγνοιαστη διάθεση που χαρακτηρίζει την εποχή, πολλές φορές τότε είναι που βγαίνει μία νοσταλγία, ειδικά όταν βρίσκεσαι μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους. Η παρέα είναι σαφώς το Α και το Ω, αλλά και οι ασχολίες που θα επιλέξουμε παίζουν τον ρόλο τους στο πώς θα περάσουμε. Πόσο μάλλον όταν είμαστε σε διακοπές και ζητάμε τη διασκέδαση λίγο περισσότερο από πριν.

Η Δέσποινα Βανδή, πάντως, αυτόν τον καιρό, ανεβάζει τις πιο υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο και δείχνει να περνάει πολύ όμορφα και ξεκούραστα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Την έχουμε δει στην παραλία να ποζάρει με το μαγιό της και έχουμε θαυμάσει το καταπληκτικό της κορμί. Είδαμε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της και τώρα ήρθε η ώρα να μας δείξει πώς διασκεδάζει το βράδυ της.

Μία σειρά από stories στο Instagram της αποκάλυψε τι έκανε την Παρασκευή το βράδυ και, μόλις το δεις, θα σε πάει κάποια χρόνια πίσω, νοσταλγώντας από το τραγούδι που κράτησε συντροφιά πολλά χρόνια στον κόσμο.

Τα βίντεο που ακολουθούν δείχνουν την τραγουδίστρια σε ξέφρενους χορούς, τραγουδώντας ένα πολύ κλασικό τραγούδι, και είναι πιθανώς ό,τι φανταζόμαστε να κάνουμε τα βράδια του καλοκαιριού.